Asztrotitkok

Előrejelzés a 46. hétre/az Újhold energiái - 2023.11.13.-19.

2023. november 10. - Jurancsik Eszter

oig_2023-11-09t164808_020_cleanup.jpg

A hét fő asztrológiai eseménye a hétfői Újhold, amely a Skorpió 20°43'-én születik meg, budapesti idő szerint 10:26-kor.

A két égitest együtt áll a Marssal, amely a Skorpióban egyik uralt jegyében foglal helyet. Ez pedig hatalmas energialöketet ad ennek az amúgy sem gyenge Újholdnak. 

Mindannyian vágyunk valamire. Vágyak nélkül nem lenne értelme az életnek. Ez az élet mozgatórugója. A Skorpió-Mars együttállása a Nappal és Holddal lehetővé teszi, hogy a vágyak (Hold) valóra váltásához meglegyen a kellő hajtóerő (Mars) valamint a cselekvés és a masszív kitartás (Nap). Gyakorlatilag nincs lehetetlen! Csak tehetetlen.

Plusz ajándék a Neptunusz trigonja a három égitesttel, amely a megérzéseket biztosítja, és a megérzések most tűpontosan működnek, ahogyan szimbólumokkal teli álmokon keresztül is érkezhetnek válaszok a kérdésekre, útmutatások, felismerések. Magabiztosan haladunk előre az úton, miközben a tudás tudásával tudjuk, hogy mit kell tennünk. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatnánk!

A Nap-Hold-Mars triója szemben áll az Uránusszal. Miközben haladunk a céljaink felé, fel-felbukkannak váratlan események. Ezek hajlamosak kizökkenteni minket ebből a határozott, fókuszált állapotból. Ennél az Újholdnál a régebben szekrénybe dugott csontvázak bukkanhatnak elő, amelyeknek alapos kitakarítása lesöpri az akadályokat a pályáról.

oig_3.jpg

Az égbolton az Újhold a Mérleg serpenyőit tartó rúdját érinti, a múlt tanulságaiból született tudás és bölcsesség alakítja a jövőt. 

Az indiai rendszer szerint a Visakha nevű holdházban található a Hold ekkor, amely terület a kapcsolatok erősítését és felbomlását is jelentheti. A működőképes kapcsolatok megerősödnek, azok pedig felbomlanak, ahol már nincs közös feladat. Vonatkozik ez mindenféle kapcsolatra. A holdház istensége Indra, a vihar, az éltető eső ereje, amely egyszerre tisztít és ad életet.

Egyéb fényszög:

Merkúr/Vénusz szextil - kapcsolatok harmonizációja a szavak segítségével (november 13.)

A Hold mozgása:

Hétfőn a Skorpióban jár, kedden 00:03 és 03:23 között üresjárat, ekkor a Nyilasba lép, kedden végig itt tartózkodik.

Szerda 23:56 és csütörtökön 08:42 között üresjárat, ekkor belép a Bakba, ahol pénteken is jár. 

Szombat 09:27 és 12:28 között üresjárat, ekkor lép a Vízöntő jegyébe, ahol vasárnap is halad.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3418254947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása