Asztrotitkok

Előrejelzés a 15. hétre - 2024.04.08.-14.

2024. április 06. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig3_29.jpg

Hétfőn este, 20:19-kor pontosodik be a Nap és a Hold együttállása a Kos 19. fokán, Újhold lesz, ám nemcsak ez a két égitest érintett, ugyanis a két fő világosító fokra pontosan együtt áll ekkor a karmikus sebeket, de a gyógyulást is jelző Chironnal.

A Chiron, amely 2027-ig marad a Kosban, a Kos-életterületedet segíthet gyógyítani. Hogy ez Nálad melyik? Az a házad, amely a Kos jegyében kezdődik, közrezárt jegy esetén is érvényes. Ha nem tudod, melyik házad kezdődik a Kosban, a Regiomontanus ingyenes asztrológiai programmal vagy a Placidus demójával könnyedén kiderítheted. 

A Chiron a sebzett gyógyító, a sámán, amely meglehetősen érzékeny energia, és tudattalanul hat ránk, az Újholddal együtt állva pedig komoly gyógyulási lehetőséget hoz. Hogy mit tehetsz? A lehető legőszintébben a lelkünk mélyére ásni, hogy ott rábukkanjunk az eltemetett emlékekre. 

Azt tudni kell, hogy amikor a Chiron valamiért erőteljesebben kezd működni - mint például a mostani Újholdnál - a "tünetek" eleinte felerősödhetnek. Ez olyan, mint az akadémikus orvoslás által úgynevezett Herxheimer-reakciónak nevezett állapot, amikor egy gyógykezelés, speciális diéta elején olykor a tünetek látszólag súlyosabbá válnak. Könnyen lehet, hogy mi is ezt fogjuk érezni, de ez esetben ne ijedjünk meg: ez annak a jele, hogy a Chiron dolgozni kezdett és a gyógyulás útjára léptünk. A Hold jelöli a korai emlékeket, a gyermekkort és az anyával való kapcsolatot is. Ezek a témák is feljöhetnek, ha éppen itt van a kutya elásva. Leginkább azonban a Kos jelben kezdődő házad érinti az esemény. Ha az első házad, akkor az öntudatod, ha a második, akkor az anyaggal való kapcsolatod és a tehetséged, ha a hetedik, akkor a párkapcsolatod és a külvilághoz való viszonyulásod, ha a tizedik, akkor a karriered, előremeneteled és így tovább.

anyconv_com_oig1_1.jpg

Ha meg akarunk gyógyulni, a sebeinket ki kell vinnünk a tudattalanból a tudatosságba. Amint ez megtörténik, természetesen fájni kezd, azonban ez a gyógyulás folyamatának elkerülhetetlen része.

Ha az elmúlt napokban furcsa tüneteid, rosszulléteid voltak, vagy éppen kimondottan Kos-testrészeken tapasztaltál elváltozásokat (fej, arc, érzékszervek, epe, izomzat, fogíny), szinte biztos lehetsz abban, hogy készen állsz a gyógyulásra. A Chiron azt kéri: nézzünk szembe ezekkel az elváltozásokkal és értsük meg az üzenetüket. Ha az epéd fáj, hiába szeded a görcsoldót, amíg nem találod meg a probléma gyökerét, ami ez esetben a harag, a düh, és annak kiváltó oka, addig a gyógyszer nem fog működni. Ha pattanások leptek el, kenheted bármilyen tonikkal az arcod, amíg nem tudod, mitől kaptál szó szerint kiütést, addig nem fognak elmúlni. A több réteg púder elfedi ugyan őket, de a problémádat nem.

anyconv_com_oig1_31.jpg

Fokra pontosan ugyan csak szerdán aktív a Mars/Szaturnusz együttállása, de már most is érezni lehet. Ez a fényszög plusz erőt ad a fenti dolgokhoz, hiszen a Mars a kezdeményezés, a bátorság, míg a Szaturnusz a kitartó munka és a tudás bölcsességgé érése. Na és persze jelezheti azon dolgokat is, amelyekhez nem szívesen nyúlunk, illetve az önállósodást. Lehet, hogy meg kell hoznunk egy fájdalmas döntést, amely véglegesen lezárja az adott folyamatot (Halak - Zodiákus utolsó jegye), de a bátran és felelősséggel meghozott döntések eredménye nem más lesz, mint az, hogy új utak nyílnak meg előttünk. A kapcsolódás április 21-ig aktív.

11-én, azaz csütörtökön éri be a hátráló Merkúr a Napot, amely különös felismeréseket hozhat, igaz, most kicsit olyan ez, mint egy keresős játék, ahol a kupiban kell megtalálnod az elrejtett dolgokat. :) Hallgass az ösztöneidre!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9618373963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása