Asztrotitkok

Előrejelzés a 31. hétre - 2024.07.29.-08.04.

2024. július 27. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig2_6_1.jpg

A 31. héten főleg a hét második felében lesznek történések. 

Augusztus 2-án, pénteken a Vénusz és az Uránusz kvadrátba kerül egymással. Ez nem mindennapi energiákat szabadít fel. A szerelem és szépség istennője, Vénusz, ekkor az Oroszlán jegyében halad, míg a változás és újítás bolygója, az Uránusz, a Bikában tartózkodik. E két égitest feszült viszonya izgalmas, bár kihívásokkal teli időszakot vetít előre. Az Oroszlánban járó Vénusz fokozza vágyunkat a figyelemre, az elismerésre és a romantikus gesztusokra. Kreativitásunk szárnyalhat, és erős késztetést érezhetünk arra, hogy kifejezzük egyediségünket, akár a megjelenésünkben, akár művészi alkotásokban. Ez az energia arra ösztönöz minket, hogy bátran mutassuk meg valódi énünket a világnak. Ezzel szemben az Uránusz a Bikában a stabilitás és az anyagi biztonság területén hoz váratlan fordulatokat. Ez a bolygóállás arra késztet, hogy újragondoljuk értékrendünket és azt, hogyan viszonyulunk az anyagi javakhoz. Innovatív megoldásokat találhatunk pénzügyi kérdésekben, vagy új módon közelíthetünk meg régi problémákat.

A kvadrát e két bolygó között feszültséget jelez, ami egyszerre lehet izgalmas és kihívásokkal teli. Váratlan események zavarhatják meg kapcsolatainkat vagy pénzügyeinket. Hirtelen vonzalmak lobbanhatnak fel, amelyek ugyanolyan gyorsan el is múlhatnak. Az állandóság iránti vágyunk konfliktusba kerülhet a változás és szabadság utáni sóvárgásunkkal. Erősödhet az egyéni szabadság és autonómia iránti igény, ami feszültséget okozhat a párkapcsolatban.

anyconv_com_oig1_lzhncyqirm7.jpg

Fontos a nyílt kommunikáció, beszéljünk érzelmeinkről, vágyainkról, félelmeinkről partnerünkkel, valamint legyünk türelmesek ebben az intenzív időszakban.Ez az asztrológiai aspektus arra ösztönöz minket, hogy találjuk meg az egyensúlyt a biztonság és a kockázatvállalás között. Lehetőséget kínál arra, hogy új szemszögből tekintsünk kapcsolatainkra és értékeinkre. Bár ez az időszak kihívásokkal teli lehet, egyben remek alkalom is a személyes növekedésre és a kreativitás kibontakoztatására. 

A Vénusz/Uránusz kvadrát hatása alatt állva érdemes nyitottnak lennünk az új lehetőségekre, miközben nem veszítjük szem elől azt, ami valóban fontos számunkra. Ez az idő kedvez a bátor, de átgondolt lépéseknek, amelyek friss energiát hozhatnak életünkbe, legyen szó akár kapcsolatainkról, akár anyagi helyzetünkről. Azonban fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk az újítások bevezetésével, ne akarjunk mindent egyszerre megreformálni. Hatás: augusztus 8.

ÚJHOLD AZ OROSZLÁNBAN

Augusztus 4-én,13:11-kor az égbolton különleges esemény várható: Újhold születik az Oroszlán jegyének 12°33'-én. Ez az asztrológiai pillanat nem csupán egy új holdfázis kezdetét jelzi, hanem egy rendkívüli lehetőséget kínál mindannyiunk számára a megújulásra, az önkifejezésre és a személyes növekedésre. 

anyconv_com_oig4_7.jpg

Az Oroszlán jegyében születő Újhold erőteljes szenvedéllyel bír, felerősítve önbizalmunkat, bátorságunkat és kreativitásunkat. Ebben az időszakban intenzívebben érezhetjük az élet örömeit, és erősebb vágyat érezhetünk arra, hogy kifejezzük egyediségünket. Az érzelmek nem csak mélyebbé, de színesebbé is válnak, mintha egy belső tűz lobogna bennünk, arra ösztönözve minket, hogy bátran mutassuk meg tehetségünket a világnak. 

Ez az Újhold kiváló alkalom arra, hogy új kreatív projektekbe kezdjünk vagy felfrissítsük régi ötleteinket. Legyen szó művészetről, írásról, előadásról vagy bármilyen más kreatív tevékenységről, most van itt az ideje, hogy fényt derítsünk rejtett képességeinkre. Az Oroszlán energiája ráirányítja figyelmünket személyes céljainkra és ambícióinkra is, kedvezve az önvizsgálatnak és annak, hogy újraértékeljük életutunkat. Érdemes megkérdeznünk magunktól: Valóban azt az életet élem, amit szeretnék? Hogyan tudnám jobban kifejezni valódi énemet? Az Újhold szerencsére segít teljesen őszintén megválaszolni ezeket a kérdéseket. 

FÉNYSZÖGEK

Az Újhold szextilt alkot a Marssal és a Jupiterrel, amely planéták ekkor együtt állnak az Ikrekben, és ez a konstelláció rendkívül kedvező energiákat szabadít fel. A Mars/Jupiter-konjunkció az Ikrekben fokozott optimizmust, lelkesedést és cselekvési vágyat hoz, különösen a kommunikáció, tanulás és új kapcsolatok területén. Ez kiváló időszak új ismeretek elsajátítására és ötleteink megosztására másokkal. Az Újhold ezen kapcsolódása a Mars/Jupiter-együttállással azt jelzi, hogy kreativitásunkat és önkifejezési vágyunkat könnyedén tudjuk összekapcsolni a cselekvéssel és a bővüléssel. Remek alkalom ez arra, hogy nagy léptékű terveket szőjünk és lépéseket tegyünk azok megvalósítása felé.

AZ ÉGBOLTON

Az Újhold valós égbolti helyzete további mély jelentésréteget ad az eseménynek. A Rák ollói között elhelyezkedő Újhold a "levágás" szimbólumát hordozza, ami arra utal, hogy itt az ideje levágni, elengedni mindazt, ami már nem szolgál bennünket. Ez lehet egy régi szokás, egy toxikus kapcsolat vagy egy olyan életmód, amelyben már nem érezzük jól magunkat. Az Északi Vízikígyó feje feletti pozíció pedig a bölcsesség és a gyógyulás témáit hozza előtérbe. A Hydra az ősi tudás és a rejtett igazságok szimbóluma, és ez a helyzet arra biztat minket, hogy mélyebbre ássunk önmagunkban, felfedezzük rejtett képességeinket és meggyógyítsuk régi sebeinket.

anyconv_com_oig1_1_1.jpg

Összefoglalva, ez az Oroszlán-Újhold egy rendkívül erőteljes időszak kezdetét jelzi, lehetőséget kínálva arra, hogy újradefiniáljuk önmagunkat, bátran kifejezzük kreativitásunkat és elvágjuk azokat a kötelékeket, amelyek visszatartanak minket attól az élettől, amit élni szeretnénk. A Mars és Jupiter támogató energiái segítenek abban, hogy ne csak álmodjunk, de tegyünk is álmaink megvalósításáért. Bátran merjünk nagyot álmodni. Az Újhold energiája segít abban, hogy új fejezetet nyissunk életünkben – egy olyat, amely jobban tükrözi valódi énünket és legmélyebb vágyainkat. Itt az idő a ragyogásra!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218455409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása