Asztrotitkok

Fényszögek 2021.01.03. - 2021.01.05.

2021. január 02. - Jurancsik Eszter

Január első napján vált egzakttá a Bak-Merkúr és a Halak-Neptunusz szextilje, és egészen 5-ig aktív a fényszög. Jó alkalom a nyomasztó gondolatok felszámolására, könnyebben vesszük a nyomást és fantáziánk is élénkebbé válik. Hasznos a meditáció, a mentális gyakorlatok és az olvasás. 

A Hold egész nap az Oroszlánban halad, amely kedvez a kreatív dolgokkal való foglalkozásnak és a kapcsolatokban felizzik a szenvedély. Este mind a Vénusszal, mind a Marssal is trigont alkot égi kísérőnk, éljen a szerelem. :)

jan3.jpeg

3-án a Hold belép a Szűzbe, elkezdhetjük a nagytakarítást, kívül-belül - ha az ünnepek alatt túl sokat ettél, esetleg túl sok cukrot, zsírt, most érdemes tisztítókúrába kezdened. A Hold fogyó fázisa egyébként is kedvez a salakanyagoktól, mérgektől való megszabadulásra. A Szűz kapcsolódik az epéhez, érdemes tehát különböző epetermelést serkentő teákat is inni.

4-én a Merkúr együtt áll a Plútóval. Elménk élesebbé válik, a megértés könnyebben megy, ötleteink a semmiből jönnek elő és akaratunk is megnő.

jan4.jpeg

Remek alkalom a sport elkezdésére, munkánkban is hatékonyabbak, kitartóbbak vagyunk. Délelőtt ráadásul a Hold trigonnal csatlakozik ehhez az aspektushoz, így megérzéseink is erőteljesebbé válnak. Használjuk ki ezt!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6616368744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása