Asztrotitkok

Plútó ismét a Bakban, Merkúr az Ikrekben - 2023.06.11.

2023. június 10. - Jurancsik Eszter

Június 11-én a retrográd Plútó visszalép a Bakba, és 2024 január 21-ig itt marad, mielőtt végleg a Vízöntőbe lép. Minden retrográd mozgás arra késztet minket, hogy felülvizsgáljuk kapcsolatunkat az egónkhoz, a hatalomhoz, az irányításhoz és az árnyék-oldalunkhoz. A Plútó a Vízöntőben életre keltette a forradalmi erőket, amelyek nem tűnnek el, de mivel a hierarchiák, a hatalmon lévő emberek témája a Bakban visszaköszön, lehet sejteni, mi következik. Sok olyan ember fog még nyüszítve üvölteni, aki most biztosnak hiszi a pozícióját. Drámai változások következnek be korrupcióval, a pusztítással, a hatalommal, a tabutémákkal és az irányítással kapcsolatban.

06102.jpg

Személyes szinten lehetőség kínálkozik a gyógyulásra, a megtisztulásra, az elengedésre, ehhez egy mély, belső transzformáción kell keresztülmenni, különösen azon horoszkópházad témáiban, amelyik a Bakba esik. Visszajátszódnak emlékek a gyerekkorból és életünk eddigi legnehezebb periódusaiból. Menjük bele ezekbe! Így jön el a felszabadulás és így születnek a transzformatív erők is - újjászüljük magunkat.

Szintén e napon a Merkúr egyik uralt jegyébe, az Ikrekbe lép, ahol június 27-ig tartózkodik. Remek alkalom a tanulásra, a barátokkal való programokra, a kommunikációs zavarok tisztázására.

1046.jpg

Kezdj el sportolni, tölts minél több időt a számodra kedves emberekkel és fejleszd a tudásod! Közhely, de igaz: utóbbit soha, senki nem veheti el tőled. A személyes kapcsolatok mellett az üzleti életben is sikerre van kilátás: szerződéskötésre, tanfolyamok elkezdésére, álláshirdetések böngészésére a legjobb időszak következik. 

JELENTŐSEBB FÉNYSZÖGEK

Merkúr/Neptunusz szextil: kedvez a spirituális törekvéseknek, a művészeteknek, az érzések kimondásának. Élénk és szimbólumokkal teli álmok jelentkezhetnek. Hatás: június 9. - június 14.

Vénusz/Jupiter kvadrát: optimizmust kölcsönöz, ám a túlzásokat ajánlatos kerülni, a pénzügyekben is. Költsünk időtálló dolgokra, amelyeknek hasznát vehetjük  - a kacatvásárlásnak nem most van itt az ideje. Szerelmi kérdéseket illetően a párkapcsolatokban, házasságokban viták jelentkezhetnek, kezeljük ezeket jupiteri bölcsességgel. Egyedül élők ne éljék bele magukat semmibe, ha beesik egy randi, maradjanak a szilárd talajon. Hatás: június 10. - június 23. 

Merkúr/Plútó trigon: a fent ecsetelt transzformációban lesz segítségünkre. A Merkúr segít elménk mélyére ásni, meglátni azon eltemetett történeteket, amelyek blokként vannak jelen életünkben, káros hitrendszereket működtetnek bennünk. A belátás az első lépés a gyógyulás felé, induljunk el az úton. Hatás: június 11. - június 14.

A Hold 10-én a Halakban jár, élénk intuíciót hozva. Érintett testrészek: lábfej, talp, nyirokkeringés, funkcionálisan az erjedési-szétesési folyamatok. 11-én 15:19 és 15:21 között, azaz mindössze két percig lesz üresjáratos égi szomszédunk, mielőtt a Kosba lép, friss energiát hozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4518143268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása