Asztrotitkok

Előrejelzés a 6. hétre - 2024.02.05.-11.

2024. február 04. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig_2023-11-28t212502_398.jpg

Hihetetlen intenzitást ad a kommunikációnak és gondolkodásnak a hétfői Merkúr/Plútó együttállás, eddig a levegőben lógó kérdésekre is találhatsz választ. Ugyanígy az önelemzésre is kiváló napokat biztosít, beleásva magunkat a dolgok pszichológiai megközelítésébe. Kedvező időszak az okkult, misztikus dolgok tanulmányozására is.

Mivel ezen a napon a Merkúr a Vízöntőbe lép, az intellektust felruházza a jövő felé fordulás, rengeteg ötlet születhet ebben az időszakban. Képessé válunk a tiszta és objektív gondolkodásra, valamint egy magasabb szintről szemlélni életünk történéseit, egyúttal zseniális megoldásokat találni a problémáinkra. 

Személyes szinten a Merkúr az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid eseményeivel színezi a Vízöntő-házadat. 

Szerdán az Uránuszé lesz a főszerep, ugyanis a Nap kvadráttal, a Vénusz pedig trigonnal kapcsolódik hozzá. Előbbi fényszög arra tanít, hogy többet ésszel, mint erővel, valamint a dolgok magasabb szintről történő vizsgálata válik fontossá. A Vénusszal létrejövő trigon által pedig a szerelem szorongásmentes megélése és a párkapcsolatok magasabb szintre történő emelkedése lehetséges. Emellett összehangolhatóak a gyakorlatias megoldások és az új dolgok kipróbálása is, a közös kalandozások és egymás újra-felfedezése. Most látható igazán, mennyire vagyunk egységben a partnerünkkel. 

E napon lesz egy Mars/Neptunusz szextil is, amely kapcsolódás felturbózza az érzékiséget, a testi vágyat. Olyan emberekkel találkozhatunk, akik hasonló spirituális szinten vannak, mint mi, illetve a művészi ambícióknak is kedvez a fényszög. 

Február 9-én, 2358-kor Újhold lesz a Vízöntő 20°40'-én. 

anyconv_com_oig2_23.jpg

Ebben az uránuszi, levegős jegyben a szellemi frissességre nő meg az igény, valamint arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki. Kiválóan alkalmasak az energiák afféle gondolat-nagytakarításra. Az intuíció fokozódik, remek ötletek születhetnek és a dolgok alternatív megközelítése is szerephez jut. 

10-én Merkúr/Jupiter kvadrát lesz, amely hajlamosíthat a szétszórtságra, fontos, hogy figyelmed ne kalandozzon el munka közben. Lehet, hogy át kell gondolnod pár jövőre vonatkozó tervedet, és fontos, hogy ne szabaduljon el nagyon a politizálós éned.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418318341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása