Asztrotitkok

Fordulnak a dolgok: Merkúr direkt és fényszögek 2022.02.03.-2022.02.04.

2022. február 03. - Jurancsik Eszter

Jövőnk átgondolásának és tervezgetésének kedvez a ma aktiválódott Mars/Jupiter szextil. Világosabban láthatjuk a történéseket és a lehetőségeket, így a tervezés is gördülékenyebben megy, segítség is érkezik mindehhez. Február 14-ig aktív a kapcsolódás.

A Nap és a Szaturnusz találkozik a Vízöntő 15. fokán 4-én, este. A munka kerül előtérbe, türelemre és kitartásra lesz szükség. Ha az elmúlt évben minden tőled telhetőt megtettél a céljaidért, most eljön az aratás ideje. Mindemellett sziklaszilárd támaszává válhatsz valakinek, aki tanácsra szorul, a benned megérett bölcsességgel pedig most hatásosan segíthetsz másokat. 

sun_conjunct_saturn.jpg

Az életünkben lévő struktúrák is előtérbe kerülnek. Ez jelentheti a fizikai világot, de a napi rutint is, jó időszak tehát arra, hogy hatékonyan szervezz meg mindent. Takarítsd ki az életedből a felesleges dolgokat, hogy tisztábban láthasd a siker felé vezető utat. 

Ezen a napon indul előre a Merkúr a hetek óta tartó retrográd mozgásából. Az elmúlt három hétben Vízöntős témákban (barátság, támogatók, a jövő) gondolhattuk át újra a terveinket, ha kellett, módosítottunk is, illetve a Bakba való visszalépésekor a karrier, a személyes fejlődés kérdéseit tisztázhattuk. Most újult erővel haladhatunk előre, a hatalmas energia birtokában, amit a Merkúr irányváltása szabadít fel. Használjuk őket bátran!

A Hold mozgása:

4-én, 10:40-től üresjáratot kezd a Halakban, majd 15:56-kor lép a Kos jegyébe, megerősítve az elhatározásokat, nyers energiával ruház fel minket. Ajánlott a fizikai munka, a sport, ha feszültséget érzünk. Érintett testrészek: fej, arc, epehólyag. Reggel, még az üresjárat előtt a Merkúr-szextil segíti az érzések kifejezését, délelőtt a Plútó-szextil a lélek mélységeibe kalauzol minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3317136846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása