Asztrotitkok

Fényszögek és Merkúr direkt - 2023.05.13.-15.

2023. május 13. - Jurancsik Eszter

Május 12-e és 17-e között aktív a Merkúr/Vénusz szextil. Kikapcsolódásra, barátokkal, szerelmeddel való minőségi időtöltésre remek napok, hatékonyabban csökkenthető a stressz és könnyebb a tanulás, munkavégzés is.

A Vénusz és a Szaturnusz trigonja a kapcsolatok stabilizálásában lesz segítségünkre, értendő ez a szerelmi-házassági kapcsolatokra éppúgy, mint az üzleti kapcsolatokra. Pénzügyekben megadja a terepet a jól jövedelmező befektetésekre, az esetleges kintlévőségek rendezésére és a hosszú távú együttműködésekre. Hatás: május 18.

Május 14-én a Mars és a Neptunusz trigonja stimulálja a művészi oldalunkat, az érzékiséget és a közösségi szellemet. A fent említett Vénusz/Szaturnusz trigon mellett e fényszög is előnyösen hat a szerelemre, szexualitásra. Késztetést érezhetsz arra is, hogy a spiritualitás felé fordulj. Hatás: május 26.

0555.jpg

15-én reggel fordul direktbe a Merkúr, amely égitest április 21-e óta végzett hátráló mozgást. Amikor egy bolygó direktbe fordul, hatalmas energiák szabadulnak fel - mintha újjászületnénk. Az eddig elakadt ügyek új lendületet kapnak, a félreértések tisztázhatóvá válnak, jóval könnyebbé válik a tanulás és úgy általában a kommunikáció.

A Hold május 13-án a Halakban jár. Pihenjünk, meditáljunk, hallgassunk zenét, nézzünk filmet. A megérzések igen erősen és pontosan működnek. Érzékeny testrészek: lábfej, talp, nyirokkeringés, funkcionálisan az erjedési-szétesési folyamatok a szervezetben. Délután a Merkúr-szextil szülhet jó ötleteket, kicsivel később, korán este a Szaturnusz-együttállás ad kitartást, ha például dolgozol, a Vénusz-trigon pedig kedvez a romantikának, szerelemnek. 14-én délután az Uránusz-szextil felébresztheti a bennünk szunnyadó zsenit, a Nap-szextil pedig segít a harmóniateremtésben. 15-én reggel egy Mars-trigont (lendület) követően, 04:56 és 09:56 között üresjáratossá válik a Hold, ekkor belép a Kosba, meghozva a lendületet a hétkezdéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5318123032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása