Asztrotitkok

Fényszögek, direkt Merkúr és retrográd Szaturnusz - 2022.06.01.-04.

2022. június 01. - Jurancsik Eszter

A retrográd mozgású, Bikába visszalépett Merkúr kvadrátja június első napján a Szaturnusszal remek alkalmat biztosít a szellemi munkának, hivatalos ügyeink intézésekor tartsuk szem előtt a részleteket. Ha nehezítettnek érezzük a kommunikációt, inkább kerüljük a mélyebb interakciókat. Aktivitás: június 16.

lilith_square_saturn.jpg

Szintén elsején egzakt a Merkúr/Neptunusz szextil, amely kissé enyhíti a kommunikációs nehézségeket, ugyanakkor érzékeink is élesebbé válnak, erősödik az intuíció. Jelek érkezhetnek álmaidon keresztül, meditáció közben vagy bárhogyan (pl. egy cikkben, egy meghallott beszélgetésben hallod meg a választ egy Téged foglalkoztató kérdésre). Kreatív dolgokkal érdemes foglalkozni, kikapcsolódni és a spirituális irodalomban elmélyülni. A fényszög aktivitása: június 14.

3-án a Merkúr direkt mozgásba vált a Bika 26. fokán. Az elmúlt három hétben átgondolhattuk, hogy Bika-témákban - pl. anyagiak, saját értékeink felismerése - hányadán is állunk és merre akarunk tovább haladni, meglendíti a Bikában kezdődő horoszkópházaid ügyeit is. 

4-én a Szaturnusz retrográddá válik a Vízöntő 25. fokán, egészen október 23-ig. Vízöntős témákban ismét eljön a belső munka ideje. Gondold át baráti kapcsolataidat, a jövőről alkotott képedet.

mercury_conjunct_saturn_1.jpg

Rengeteg összefüggésre jöhetsz rá, összerakhatod teljes képet a hiányzó mozaikdarabok megtalálásával, és még inkább megértheted a felelősségvállalás természetét életedben. Ha Nap-jegyed, Hold-jegyed vagy az Aszcendensed Vízöntő, ezeket még erőteljesebben fogod érezni. Ugyanez érvényes a többi fix jelre is: a Bikára, a Skorpióra és az Oroszlánra is. A legtöbbet akkor hozhatod ki a retrográd Szaturnuszból, ha nem menekülsz az esetlegesen felszínre bukkanó félelmek elől, hanem beléjük mész. A fényt is mindig megelőzi a sötétség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8217845459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása