Asztrotitkok

Fényszögek és Vénusz direkt - 2022.01.28.-2022.01.30.

2022. január 28. - Jurancsik Eszter

28-án aktiválódott a retrográd mozgású Merkúr és a Plútó együttállása a Bakban, amely mélységet és intenzitást kölcsönöz a kommunikációnak. Remek napok arra, hogy a visszatérő (retrográd Merkúr), nyugtalanító kérdésekre válaszokat keress - és meg is találod ezeket, ha mersz a lelked mélyére ásni. Ugyanígy előtérbe kerülhetnek az okkult témák, önmagunk elemzése, a pszichológia is.

Ugyanezen a napon a Nap/Chiron szextil is bepontosodik; ez segít abban hogy hatni tudj másokra, mégpedig a józan ész segítségével. A gyógyulás is előtérbe kerül, mind fizikai, mind mentális tekintetben, a gyógymódokat pedig alternatív úton közelíthetjük meg. Rájöhetsz, melyik módszer az, ami igazán Neked való, illetve Te Magad is gyógyítóvá válhatsz.

1058585.png

29-én a Vénusz elindul előre. December közepe óta végzett retrográd mozgást, most pedig újult erővel direktbe fordul. Ha párkapcsolatodban voltak is viták, megtépázottnak érzed Magad, mostantól könnyebb lesz. Hatalmas energiák szabadulnak fel nemcsak a párkapcsolatokat illetően, de pénzügyekben is sikerre viheted terveidet. 

30-án a Nap és az Uránusz kvadrátjának hatására érezhetünk feszültséget. ugyanakkor ez a fényszög segíthet abban, hogy eldöntsük, merre tovább. Kiléphetünk hozzánk nem méltó helyzetekből, kapcsolódásokból, csak merjük megtenni az első lépést. Igényel némi rugalmasságot ez az aspektus, ami most ugyan nehéz, de a magasabb szintű szellemiséget (Uránusz) segítségül hívva nem lehetetlen.

A Hold mozgása:

28-án, 19:58-kor üresjáratot kezd, amely másnap 10:08-ig tart, ekkor belép a Bak jelbe. Délután a Marssal való együttállása hevessé tehet, este a Jupiter-szextil viszont kellemes időtöltést ígér. 30-án hajnalban az Uránusz-trigon jövőbe mutató álmokat hozhat, reggel a Vénusz-együttállás kedvez a romantikának és a minőségi pihenésnek. Az estét egy Neptunusz-szextil zárja - nézzünk filmet, hallgassunk zenét, olvassunk spirituális irodalmat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3016868874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása