Asztrotitkok

Fényszögek és retrográd Plútó - 2023.04.29.-05.01.

2023. április 29. - Jurancsik Eszter

Tegnap aktiválódott a Mars és az Uránusz szextilje. A tervezett változások most könnyen és zökkenőmentesen lezajlanak, a motiváció pedig adott ahhoz, hogy új dolgokba kezdjünk. Bátran lépjünk a tettek mezejére! A kapcsolatokra is remek hatást gyakorol ez a kapcsolódás. Kedvez az ismerkedésnek, a barátokkal való közös és tartalmas programoknak. Aktivitás: május 11.

retzzz.jpg

Május első napján, a hajnali órákban találkozik a Nap és a hátráló Merkúr a Bikában, annak 11. fokán. Ezen időintervallumban álmainkon keresztül (is) érkezhetnek válaszok a kérdéseinkre, jelek, szimbólumok formájában. Meglehet, hogy egy visszatérő téma (retrográd Merkúr!) kapcsán érkeznek a felismerések. Figyeljük és jegyezzük fel őket! Ez a hatás reggelig eltart. Személyes szinten az a ház lesz leginkább érintett, ahol a Bika jegy 11. foka látható.

Ugyanezen a napon kezdi meg hátráló mozgását a Plútó, a Vízöntő 0. fokáról egészen a Bak 27. fokáig vándorol vissza, és október 11-én fordul direktbe. 

Ismét egy intenzív belső munka kazdődik, amely kapcsolódik az átalakuláshoz, a gyökeres változásokhoz. Témák: az anyag és a szellemiség konfliktusa. Mélyen magadba nézve feltárhatod ezen konfliktusok gyökerét, noha lehet, hogy olykor-olykor beleszisszensz. Személyes képletedben a Bak és Vízöntő házaid témái kerülnek felszínre leginkább.

0x0_1.jpg

További témák még a kapzsiság, a korrupció, a kegyetlen húzások, az álszentség - ez pedig főként a világ eseményeiben fog legerőteljesebben megmutatkozni. A vallás nevében kiontott vér éppúgy téma lesz, mint a nagyvállalatok kapzsi, kizsigerelő viselkedésének következményei. Munkahelyek elvesztése, ökológiai bűnözés, recesszió, a szegény országok kilátástalanságának fokozódása - csak hogy néhány dolgot említsünk. Nem szeretek vészmadárkodni, de én így látom a dolgokat, és ezen a blogon sosincs mellébeszélés, aki régebb óta követi az írásaimat, tudja. Mivel egy szaturnikus jelbe kerül vissza a Plútó, elkerülhetetlenek a szaturnikus hatások, úgy mint: földrengések (gondoljunk csak a mostani, Görögországban bekövetkezett földrengésre, amit még Egyiptomban is éreztek), az azt követő cunamik, továbbá háborúk, éhínség, recesszió.

Az égbolton a Plútó a Nyilas és a Bak csillagképek átfedésében tartózkodik ekkor. Azaz, meg kell találni a balanszot az égi és a földi dolgok között. Mindennek megvan a maga helye és ideje.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr718113474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása