Asztrotitkok

Fényszögek és Vénusz a Rákban - 2023.05.07.-09.

2023. május 07. - Jurancsik Eszter

Május 7-e és június 5-e között a vizes Rákban halad a Vénusz. E bolygóállás lehetőséget biztosít kapcsolataink, érzelmi kötelékeink megerősítésére, otthonunk harmonikusabbá tételére. A meglévő kapcsolatokban az érzések tovább mélyülnek, egyedül élők pedig járjanak nyitott szemmel - elképzelhető, hogy most találkoznak egy olyan emberrel, akivel a vonzalom kölcsönös, és ebből lehet akár egy szép, komoly kapcsolat is. 

venus-in-cancer-woman.jpg

Az égbolton a Vénusz ekkor a Tejúton halad, ami azt jelenti, hogy minden lehetőség adott lesz, hogy minden tekintetben rendezzük a kapcsolódásokat. Érintett a Szekeres csillagkép, amely kapu a magasabb dimenziókba, az Ikrek, amely segít szelektálni, valamint Orion, amely a felvállalt kapcsolatok szimbóluma is.

8-án a Nap és az Uránusz találkoznak a Bikában. Erős késztetést érezhetünk arra, hogy a rutinból, a szürke hétköznapokból kiszakadva új dolgokat próbáljunk ki és megmutassuk személyiségünk különegesebb, akár kissé extrémebb oldalát is. Új frizurát akarsz kipróbálni? Tedd meg! Új hobbin töröd a fejed? Kezdj neki! A kapcsolódás a Kos csillagkép alatt jön létre, tehát az új kezdetekre kiváló alkalmas ez az időszak, amely május 18-ig tart.

050702.jpg

10-én aktív a Szaturnusz és a retrográd Merkúr szextilje. A szaturnuszi kapcsolódás ad némi támaszt a retrográd által esetlegesen ingataggá vált dolgoknak, különösen, ami a papírmunkákat, szerződéseket, üzleti ügyeket vagy a kommunikációt illeti. A Szaturnusz segít higgadt fejjel gondolkodni, ez pedig csak előnyünkre válik. Hatás: május 29. 

A Hold 8-án a Nyilasban halad, lendületet adva a távlati terveknek. Érzékeny testrészek: máj, csípő, combok, farrész, funkcionálisan a szervezet szintetizáló képessége. Este egy Neptunusz-kvadrátja lesz - nyugtalanító érzések esetén meditáljunk, jógázzunk. Kicsit később, 22:27-kor egy Jupiter-trigon enyhíti a feszültséget, ekkor üresjáratot is kezd égi kísérőnk, amelynek május 9-én, 01:33-kor lesz vége, ekkor a Hold a Bakba lép. Fókuszáltabbá és kitartóbbá válhatunk. Érzékeny testrészek: bőr, fogak, csontok, lép. Reggel a Vénusz-szembenállás hatására megkörnyékezhet minket a nyomott hangulat, később azonban a Szaturnusz szextilje megadja a szívósságot és az önfegyelmet a napi teendőkhöz. Délután a Merkúrral való trigonja remek ötleteket hozhat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr618118634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása