Asztrotitkok

Előrejelzés a 7. hétre - 2024.02.12.-18.

2024. február 11. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig1_10_1.jpg

A kedden Vízöntőbe lépő Mars a szellemiségre helyezi a hangsúlyt, megmutatva, hogy a tranzit ideje alatt (ez március 23-ig tart) a szellemi erő a leghatásosabb fegyverünk. Kiemeltebb szerepet kapnak a barátságok, a közösségek is, az, hogy össze tudunk-e fogni másokért. Képessé válunk olyan eszmék megvalósítására, amely nemcsak a saját életünket teszi jobbá, hanem egy nagyobb közösségét is. Minél többen dolgozunk ezen, annál szélesebb körre terjed ki. 

Felébreszti a gyengédséget és a romantikus vágyakat a szintén e napon aktiválódó Vénusz/Neptunusz szextil. Párkapcsolatban élőknél ez az egymás iránti szerelem elmélyülésében és a szeretetteljes gondoskodásban nyilvánul meg főleg, míg az egyedül élők nagy eséllyel találkozhatnak valakivel, aki megmozgatja a fantáziájukat. 

Pénteken egy Merkúr/Uránusz kvadrát lesz, amely fegyelmezettséget kíván, tehát az elért eredményeken nem szabad ülni, hanem újabb és újabb célokat kell kitűzni. Ez azért fontos, mert ha nincsenek célok, frusztrálttá válhatunk. Jöhetnek váratlan események, amelyek által lehet, hogy egy-két tervünkön változtatni kényszerülünk. Figyeljünk oda kommunikációnkra is, mert a félreértések most jóval hevesebb vitákat válthatnak ki. Töltsünk minél több időt barátaink társaságában, hozzánk hasonló gondolkodású emberekkel, akikkel szükséges, tisztázzuk a félreértéseket és keressünk olyan megoldásokat, amelyek mindenki számára előnyösek. 

16-án, pénteken a Vénusz is a Vízöntőbe lép, magával hozva a tisztázódást a szerelmi kapcsolatokban, lévén levegős, szellemi jegy. Amennyiben egyedül élsz, olyan emberekkel kapcsolódhatsz, akikkel baráti kapcsolatot alakíthatsz ki, de persze ebből később még akármi is lehet. A hétvégén a Vénusz, a Mars és a Plútó hármasa találkozik a Vízöntőben. 

anyconv_com_oig1_2.jpg

A gyengéd, érzéki oldal (Vénusz) összeolvad a szexuális vonzerővel és vággyal (Mars), és ez kirobbanó erővel érezteti hatását (Plútó). Ezek a napok megadják a lehetőséget szerelmi életünk teljesen új alapokra történő helyezésének, az eddig -akár évekig- elfojtott dolgok rendezésére, hiszen a Mars a mennyiségi, míg a Plútó a minőségi változás égiteste.

A Hold mozgása:

Hétfőn 12:31 és 13:26 között üresjárat, ekkor a Kosba lép. Kulcsszavak: tettek, energia, kezdeményezés. Testrészek: fej, agy, izomzat, vér, fogak és fogíny, epehólyag.

Szerdán 11:20 és 16:03 között üresjárat, ekkor a Bikába lép. Kulcsszavak: kitartás, türelem, nyugalom. Testrészek: nyak, tarkó, torok, mandulák, hangszálak.

Pénteken 16:00 és 20:40 között üresjárat, ekkor az Ikrekbe lép. Kulcsszavak: kapcsolódás, kommunikáció, mozgás, tanulás.Testrészek: karok, vállak, tüdő, funkcionálisan a légzés, a mozgás.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr818323739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása