Asztrotitkok

Újhold a Bakban - 2022.01.02.

2022. január 01. - Jurancsik Eszter

Először is boldog új évet kívánok minden kedves Olvasómnak, blog-látogatómnak!

Az év első Újholdja január 2-ra esik, a Bak jegy 12. fokát érintve, magyar idő szerint 19:33-kor. Ez a kézzelfogható, reális tervek megvalósításához ad energiát. Rengeteg minden történt 2020 eleje óta, és büszkének kell lennünk magunkra, ha meg tudtuk őrizni a kitartásunkat, valamint dacára a pandémiának, a sok-sok lezárásnak és a zűrzavaros politikának (mindkét irányból), ragaszkodtunk vágyainkhoz. 

18953405938_7f3f52eb57_c.jpg

Mindeközben persze rengeteget tanultunk. Magunkról, a világ működéséről, a társadalomról. A Bak energiája az építésről, a fegyelemről, a felelősségről, a célok meghatározásról, és az ambíciókról szól. A Bakban megszülető Újhold pedig lehetővé teszi, hogy ezekkel a témákkal foglalkozzunk.

Az Újhold trigont alkot az Uránusszal, amely a Bika jegyében halad. Ez optimistábbá, kísérletezőbbé tesz minket, lehet, hogy teljesen innovatív módon közelítjük meg a sikert. Emellett az intuíció kiélesedéséről is szól, jövőbe mutató álmok, látomások, megérzések formájában érzhetjük ezt.

Oly sok helyen tüntetik fel és posztolják ki a közösségi médiában, hogy az élet a komfortzónád elhagyásával kezdődik. Igen ám, de amíg csak a Facebookra, Instagramra posztolgatjuk egy jól beállított fotó mellé, addig ez semmit nem ér. A két földies jegy összekapcsolódása viszont pont arról szól, hogy ezt a fizikai síkon is megtanuljuk végre alkalmazni. Csak egyszer kell meglépni, onnantól pedig nincs semmi és senki, aki megállítson, mint a golyó, mész előre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr616800752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása