Asztrotitkok

Fényszögek és Nyilas-Újhold - 2020.12.13.-.2020.12.14.

2020. december 12. - Jurancsik Eszter

December 13-án, vasárnap a Nyilas-Merkúr és a Halak-Neptunusz kerül kvadrátba egymással. Szükség lesz az összeszedettségre, különösen a kommunikációt illetően. Alaposan gondoljuk át, mit mondunk, ellenkező esetben félreértések esélyesek. Mindazonáltal az intuíció erősebbé válik, ez segíthet abban, hogy mikor mit jelentsünk ki. Mindezt erősíti, hogy a Hold belép a Nyilasba reggel.

December 14-én, 17:16-kor születik meg az Újhold a Nyilas jel 23. fokán. Ebben a jupiteri jelben a lélek ösztönösen a távlatokba tekint. Nem véletlenül érdemes új terveket szőni ennél a Hold-fázisnál, hiszen a kezdeteket szimbolizálja, az ilyen témákhoz kapcsolódó mágiák is ekkor a leghatásosabbak. A tudat (Nap) és a tudattalan (Hold) összefonódnak és összehangolható a két terület. Ráadásul ez egy, a szokásosnál erősebb Újhold, mivel napfogyatkozás is egyben.

radix_2_1.jpeg

Az Újhold képlete - 2020.12.14. 17:16

Igaz, ezt az eseményt csak Dél-Amerikában lehet látni, ám mindenre kiterjed a hatása. Ha nemcsak a személyes szintet vizsgáljuk, a Nyilas jegyű országok, mint például Magyarország is, jobban megérzik ezt. Az eklipszet követő napokban olyan hírek, történések jöhetnek, amelyek az egész országot érintik és nem tudunk nem figyelni rájuk. Nem bocsátkozom konkrét jóslatokba, de év végéig bezárólag érkezhetnek dolgok, amelyek megosztják a közvéleményt, a fókusz pedig azokra az emberekre irányul, akik a legfontosabb döntéseket meghozzák. 

Személyes szinten nézd meg, melyik horoszkópházad felett jön létre az Újhold, tehát azt a területet vedd górcső alá, ahová a Nyilas 23. foka került. Bár ez a tervezés, a kezdés fázisa, ha zavart észlelsz ezen a területen, nehézségeid vannak, várj pár napot a nagyobb döntésekkel, december 22-e előtt inkább csak elméletben rakd össze a dolgokat, de a konkrét lépéseket halaszd e dátum utánra. 

Ugyanezen a napon a Skorpióban járó Vénusz szextilt alkot a Bak-Jupiterrel. Rendezhetők a párkapcsolati nézeteltérések, áttekinthetőbbé válnak a pénzügyek is. Mindenképpen érdemes most átbeszélni a kapcsolati gondokat, ha vannak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2016329836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása