Asztrotitkok

Sebek feltépése és begyógyulása: Telihold a Mérlegben - 2023.04.06.

2023. április 04. - Jurancsik Eszter

wp2567198_1.jpg

Április 6-án, a Mérleg 16. fokán lesz Telihold, magyar idő szerint 06:34-kor. Előtérbe kerülnek a külső-belső otthon témái, lelkivilágunk, érzéseink, illetve egy sor más dolog, nézzük őket!

A TELIHOLD FÉNYSZÖGEI

A Hold szemben áll a karmikus sebeket jelző Chironnal, ez a fényszög pedig egy múltban elszenvedett sebet szakíthat fel, amit csak eltemettél, de nem dolgoztál fel. Ez a vérző seb kapcsolódhat szülőhöz, szerencsétlen eseményhez, elutasításhoz, párkapcsolati dolgokhoz egyaránt, illetve azon horoszkópházad témáihoz, ahová a Mérleg jel 16. foka esik.

Az is elképzelhető, hogy olyan emberekkel találkozol, akik hasonló sebesüléseket hordoznak magukban, vagy a barátaid, ismerőseid is ilyen helyzetekbe kerülnek. Érzelmileg kibillenthetőbbé válhatunk, mint egyébként, érvényes ez különösképpen azokra, akiknek horoszkópjában hangsúlyos a Kos és/vagy a Mérleg jegy.

Azonban a gyógyulás lehetőségét is magában hordozza ez az aspektus. Ez esetben a sebesülések kibeszélése a fő feladat, ha az érintettekkel valamiért mégsem tudsz beszélni (már nem élnek vagy nem tartjátok a kapcsolatot), meditációban is megteheted. Aktuálisak a természetes terápiák, a spirituális munka és a jóga is.

0404.jpg

Kvinkunx jön létre a Hold és az Uránusz között, amely fokozhatja az ingerültséget, ugyanakkor meghozhatja a komfortzónából való kilépést is. Megismerhetsz különös, nem mindennapi embereket, akiktől tanulhatsz is. A feszültséget konvertáljuk szellemi energiává; olvassunk, tanuljunk, tanulmányozzuk az asztrológiát vagy más kultúrákat.

Könnyítést hoz a Merkúr és a Mars szextilje, amely segít a tervek átgondolásában, az első lépések megtételében és az elmélet realizálásában. Üzletkötésre, kisebb utazásokra kiváló időszak (a fényszög április 30-ig aktív). A Merkúr és a Szaturnusz szextilje segíti a hosszú távú tervek megvalósulását, mindeközben a Mars és a Szaturnusz trigonja az önfegyelmet is biztosítja. Minden adott tehát ahhoz, hogy a rossz érzéseket átalakítsuk. 

Az égboltot nézve a Telihold a Szűz kalászt tartó karjánál látható - több, korábbi erőfeszítés most hozhat eredményt. Alatta a Serleg és a Holló ragyognak, a Holló elviszi mindazt, ami már nem szolgál minket, a Serlegben pedig új ötletek születnek (anyaméh-szimbólum). Az indiai rendszer szerint a Telihold a Haszta nevű holdházat érinti. Ez a terület a gyakorlatiassággal, a gyógyítással-gyógyulással áll kapcsolatban, illetve a hozzánk hasonló emberekből álló közösségekkel is. A hozzánk hasonló emberekkel remekül segíthetjük most egymást. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8518094500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása