Asztrotitkok

A szerelem művészete - Vénusz az Oroszlánban/2020.09.06.-2020.10.03.

2020. szeptember 11. - Jurancsik Eszter

Szeptember 6-án a Vénusz átlépett az Oroszlánba, és egészen október 3-ig halad ebben a jegyben. A tűz-jegyekben található földies planéták a kreatív, teremtő energiát állhatatossággal töltik fel, így az elhatározások realizálásához ad lehetőséget.

radix_1_5.jpeg

Ez vonatkozik a szerelemre, a pénzügyekre és művészetekre egyaránt. Az égbolton a Rák csillagképben látjuk végighaladni bolygószomszédunkat, amely a befogadó-tápláló-elengedő szeretet hármasát szimbolizálja. Szerelmi kapcsolatokban tisztázhatók a félreértések, hallgassuk meg a másikat, és építsük a kapcsolatot - ezáltal el tudjuk engedni azon minőségeket, amelyekre más nincs szükség. 

Az Oroszlán-Vénusz világos üzenete: nem a másikon kell uralkodni, hanem magunkon. Mivel e planéta főként a párkapcsolatokat szimbolizálja, főleg e területre fejti ki hatását. A szenvedély magas hőfokra szökhet fel, ez különösen a kapcsolat testi részében nyilvánul meg - ami egyúttal aktiválja a keresztcsonti csakrát (szexcsakra,  szanszkrit nyelven Svadhishthana). Ez fenntartja a tüzet, de művészi énünkre is hatással van, ha művész vagy, vagy érdekelnek a művészetek, de eddig valami visszatartott, netán alkotóművészi válságba keveredtél, az Oroszlánban járó Vénusz ebben is segítségedre siet, hogy feloldja ezt a blokkot.

Az indiai rendszerben a Vénusz jegyváltása a Pushya, szaturnikus holdházat érinti. Lehetőség az érzelmi stabilitás megteremtésére, érzelmi elfojtások feloldása kerül terítékre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8616198086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása