Asztrotitkok

Fényszögek - 2022.04.02.-04.

2022. április 02. - Jurancsik Eszter

2-án, este jön létre a Merkúr és a Nap kazimije, azaz együttállása a Kosban. Az éjszaka folyamán komoly jelekben nem szűkölködő álmokat láthatunk, különösen az önismeret témájában. Megszaporodnak az interakciók, a kommunikáció, a levelezés, a beszéd és a mozgás lesznek az elkövetkező napok kulcsszavai. Jó időszak ez az ötletek készítésére, tervezgetésre, vásárlásra és eladásra, tárgyalásokra és új emberekkel való kapcsolódásra.

4-én a Mars találkozik a Szaturnusszal a Vízöntőben. Ez sokszor igen szélsőséges módon is megmutatkozhat. Fellobbanthatja a legvadabb vágyaidat, amelyeket nehezen kontrollálsz, vagy kitartást és türelmet adhat a legnyögvenyelősebb feladatok elvégzéséhez. Leginkább azon múlik a dolog, hogy Te hogyan közelíted meg ezt a fényszöget is mit hozol ki belőle...

mars_conjunct_saturn_1.jpg

Hajlamosíthat minket a dühre, az elhamarkodottságra, ám a szaturnuszi jelenlét megadja a lehetőséget arra, hogy ezt a hihetetlen energiát és hajtóerőt hasznos tevékenységekbe fektessük, ahelyett, hogy szétforgácsolnánk ezt az egyébként értékes hatást. 

Sokan hajlamosak ezt az energiát destruktív módon elpazarolni; gyűlölködésre, mások eltiprására használják, és végül kimerülnek az idegrohamokban. De miért ne használhatnánk ezt teremtésre...? A Mars a cselekvés, a Szaturnusz a struktúra és az idő. Építsünk fel időtálló dolgokat.

A Hold 3-án és 4-én a Bikában jár, vénuszi uralom alatt, ideális a művészetekhez, de a kitartást igénylő munkákra is. Érzékeny testrészek: nyak, tarkó, torok, gége, hangszálak. Este az Uránusz-együttállás fontos felismerésekhez vezet, kiélezi az intuíciót.

4-én a Mars-kvadrát a meggondolatlanságtól int óva, a Jupiter-szextil ugyanakkor kellemes időtöltést ígér. A Szaturnusz-kvadrát felfedi, hogy a falainkat csak mi bonthatjuk le, a Neptunusz-szextil pedig utóbbihoz is segítséget nyújt - ássunk lelkünk mélyére meditációval, spirituális irodalom segítségével.

 

süti beállítások módosítása