Asztrotitkok

Fényszögek és Oroszlán-Vénusz - 2022.08.10.-11.

2022. augusztus 09. - Jurancsik Eszter

Kissé kiszámíthatatlanná tehet minket a 10-én érkező Nap/Uránusz kvadrát, olykor türelmetlenséggel, dühkitörésekkel tarkítva. A viták most a szokásosnál komolyabb békétlenséget idézhetnek elő. Ezt a rendkívül heves energiát úgy kezelhetjük legjobban, ha aktívan törekszünk a pozitív változásokra. Erődet használd építésre. Hatás: augusztus 19.

A Mars és a Neptunusz szextilje ideális időszakot biztosít a romantikázásra, az ismerkedésre. Egyedül élőknek érdemes nyitva tartani a szemét, bármikor találkozhatnak valakivel, akivel a kölcsönös vonzalom és az érdeklődés is megvan. Hatás: augusztus 20.

11-én a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe, amely igen komoly intenzitást és szenvedélyt visz a kapcsolatokba. Jóval magasabb hőfokon lángol a szerelem, a szexuális vágy, minden. Azonban a dráma negatív oldala is felerősödhet, ha nem vigyázunk. Fontos, hogy ne erőltessük a másikra az akaratunkat, elképzeléseinket. Üzleti tekintetben határozottabbá és meggyőzőbbé válunk és most sikerrel kezdhetünk vállalkozásokba is.

dancergirl.jpg

A Hold 10-én a Bakban halad; megfontoltabbá és komolyabbá válhatunk. Érzékeny testrészek: fogak, bőr, csontok, lép, funkcionálisan a szervezetben lévő lerakódások, meszesedések.

10-én, hajnalban az Uránusz-trigon jövővel kapcsolatos titkokra mutathat rá álmainkon keresztül. Délelőtt a Mars-trigon energiát ad a nehezebb feladatokhoz. A Neptunusz-szextil kora délután remek terepet ad a művészi éned megélésének, a spirituális dolgoknak, majd a Plútó-együttállás hatalmas lelki tartalékokat mozgósít. Egy kisebb drámára hajlamosító Vénusz-szembenállás után 18:39-kor üresjáratot kezd a Hold, amely 20:45-kor, a Vízöntőbe lépésével ér véget. 

11-én délelőtt a Hold/Jupiter-szextil remek lehetőségeket hozhat minden tekintetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6017904623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása