Asztrotitkok

Előrejelzés a 11. hétre - 2024.03.11.-17.

2024. március 10. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig1_chgmsgbjv8yd_cleanup.jpg

Hétfőn, késő este a Vénusz a Halak jegyébe lép. A Vénusz itt egzaltált, azaz erős helyzetben van, a Neptunusz pedig a Vénusz magasabb oktávja - a romantikát jelképező bolygó itt hatalmas érzelmi töltetet kap. A meglévő kapcsolatokban felerősödik a romantikus-gyengéd vonal, szóba kerülhet a kapcsolat magasabb szintre emelése is, például összeköltözés, házasságkötés formájában. Ha egy kapcsolat most kerül lezárásra, az most dráma nélkül mehet végbe. Személyes szinten a Bikában és a Mérlegben kezdődő házaid eseményei összefonódhatnak a Halak jegyében kezdődő házad témáival. Amennyiben nem ismered a képleted, a Regiomontanus ingyenes asztrológiai program vagy a Placidus demo verziójával könnyen kiderítheted.

Közeleg egy igen intenzív Nap/Neptunusz együttállás, amely ugyan csak 16-án, szombaton egzakt, de az előszele már most érezhető. E fényszög növeli az érzékenységet, az intuíciót és az empátiát. Az érzékenység megnyilvánulhat abban is, hogy talán még azok elől is menekülsz, akiket valójában szeretsz. Ha ki vagy merülve, fáradt vagy, Nap-és Neptunusz-jellegű panaszok kínoznak, jobb, ha visszavonulsz, megmondod az érintetteknek, hogy pihenni akarsz. Jogod van nemet mondani. Nem vagy köteles más baját magadra venni, az az ő problémája, nem a tiéd. Szívbaj nélkül mondd meg az érintetteknek, hogy most magaddal akarsz foglalkozni. A művészetekre, a gyógyító szertartásokra, a meditációkra viszont rendkívül alkalmas időszak ez - az együttállás március 24-ig aktív.

anyconv_com_oig4_9.jpg

Fizikális tünetek lehetnek a szívritmus-zavarok, az ödémásodás, a túlzott vízvisszatartás, amitől úgy érezheted, kövér vagy. Ha nő vagy, és mostanában esedékes a menstruációd, nyúzottabbnak érezheted magad. Nyugodtan zárd magadra az ajtót ha megteheted, feküdj le, olvass egy jó könyvet, még jobb, ha az spirituális témájú, nézz filmeket, hallgass zenét, vagy csak aludj. Óvakodj azonban az összeesküvés-elméletektől és az önbecsapástól. A legjobb, -ha megteheted- ezt a pár napot visszavonulva tölteni. Ha ez nem megoldható, a pörgés közepette is próbálj szünetet beiktatni, és végezz légzőgyakorlatokat, pl. a váltott orrlyukú légzés vagy a teljes jógalégzés ilyenkor felér egy terápiával. Nyugtatja az idegeket, normalizálja a magas és/vagy szabálytalan pulzust és/vagy vérnyomást is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8418350319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása