Asztrotitkok

Fényszögek és Bika-Vénusz - 2022.05.28.

2022. május 27. - Jurancsik Eszter

Május 28-án, azaz szombaton találkozik a Mars a Jupiterrel a Kos jegyében. Bármilyen dolog elkezdéséhez ideális a féyszög, ami kezdeményezést, bátorságot és erőt igényel. Hatásosan szereled le az esetleges támadókat, az üzleti életben sikerrel győzöd meg partnereidet, jogi ügyeid is rendezhetővé válnak. Remek időszak arra is, hogy sportolni kezdj. Az egyetlen, amire jó, ha odafigyelsz, hogy ne szálljon el Veled túlságosan ama bizonyos ló. Aktivitás: június 11.

Ugyanezen a napon a Vénusz egyik uralt jegyébe, a Bikába lép a délutáni órákban. Előtérbe kerül az érzékiség, a kényeztetés, az elköteleződés, a stabilitás.

venere-in-toro-ad-aprile-e-maggio-2021-gli-effetti-sui-12-segni-1618576077.jpg

Ez a legérzékibb Vénusz-pozíció, engedd hát, hogy elragadjanak az élvezetek. Ügyelni kell azonban arra, hogy a féltékenységet, birtoklási vágyat a minimálisra csökkentsük és inkább éljük meg a jelent, élvezzük a szerelmet, a szexet. 

Pénzügyekben is megérkezhet az esetleges problémák végleges megoldása. A Bika biztonságra törekszik, és a Bika-Vénusz időszakában mi is jó eséllyel érezhetünk rá azokra a lehetőségekre, amelyek segítenek az anyagi dolgok rendezésében. 

A Hold 28-án szintén a Bikában jár; ez minden tekintetben felerősíti a biztonság iránti igényt, ugyanakkor képesek vagyunk még a legnehezebb helyzeteket is higgadt fejjel kezelni. Érzékeny testrészek: nyak, tarkó, torok, mandulák, hangszálak. 28-án, délután találkozik a Hold az Uránusszal, amely a semmiből szülhet remek ötleteket, meglátásokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr517841661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása