Asztrotitkok

Fényszögek és Halak-Merkúr - 2021.03.16.-2021.03.18.

2021. március 16. - Jurancsik Eszter

16-án a Halak-Nap és a Bak-Plútó szextilje aktiválódik. A szokásosnál nagyobb erőt érezhetünk magunkban, eredményesebbé szeretnénk válni - a lehetőség pedig adott ehhez. A kevésbé szeretett feladatok is könnyebben elvégezhetők, munkánkban pedig használjuk ki a többlet-energiát. Másik oldala ennek a fényszögnek, hogy jó meggyőző-képességet ad, amit mind az üzleti életben, mind magánéletünkben sikeresen alkalmazhatjuk. A regenrációs készség is megnő, "bírjuk a gyűrődést."

radix_1_41.jpeg

Az átalakulás, az alkímia kihat a szerelemre is, hiszen 18-án a Vénusz is szextilt alkot a Plútóval. A kapcsolatokban ott az elmélyülés lehetősége, a régebbi kapcsolatokban újra fellángolhat a kezdeti szenvedély. A felületesség már nem elégít ki minket, mindennek a gyökerét szeretnénk megtalálni. Nézzük csak meg a Plútó uralt jegyét, a Skorpiót. Mindennel meg lehet vádolni, de azzal soha, hogy felszínes lenne. Na, kb. ezt a vonalat kívánjuk mi is követni az elkövetkező napokban.

Időközben a Merkúr a Halakba lépett. Könnyebben beszélünk érzéseinkről, együttérzésünk is megnő, ám ügyeljünk arra, hogy saját és mások problémái között meghúzzuk a határokat. Jó, ha együttérzők vagyunk és segítünk, amiben lehet, de ne vegyünk át mások problémáit, fájdalmait. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3516466250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása