Asztrotitkok

Fényszögek és Bika-Merkúr - 2023.04.03.-05.

2023. április 02. - Jurancsik Eszter

3-án a Bika jegyébe lép a Merkúr. E földies jelben fókuszáltabbak leszünk, az elméleteket könnyebben hozzuk fizikai síkra, ebben a józan ítélőképesség és a gyakorlatiasság lesz segítségünkre.

Szintén e napon a Merkúr és a Plútó között kvadrát jön létre, amely fokozza ezt az energiát. Erőteljesen foglalkoztatnak minket a célok elérése, de hajlamosít a türelmetlenségre is, amelyet kezelni kell. Ha kerülöd a vitákat az érintettekkel, hamarabb célba érsz. Hatás: április 8.

book.jpg

5-én születik egy Merkúr/Szaturnusz szextil, amely nagy segítség a fenti fényszög hatására jelentkező idegesség esetén. Az aspektus energiáit használva megőrizhetjük kitartásunkat és szervezőkészségünket, alkalmas papírmunkákra és üzletkötésre, ám az apróbetűs részeket most is figyelmesen olvassuk el. Hatás: április 10.

A Hold 3-án a Szűzben jár, előtérbe kerül az analitikus gondolkodés, a szelektálás. Érzékeny testrészek: vékonybelek, hasnyálmirigy. Este egy Uránusz-trigon hoz remek ötletket. 4-én reggel egy Vénusz-trigont (szerelmi témák, pénz) és egy Neptunusz-szembenállást (maradjunk az ésszerűségnél) követően, 15:49-kor üresjáratot kezd égi szomszédunk, amely 23:51-kor, az égitest Mérlegbe lépésével ér véget. A kapcsolódás, az emberi kapcsolatok és párkapcsolatok kapnak főszerepet. Érzékeny testrészek: vesék, mellékvesék, vénák, hólyag, derék. 5-én hajnalban egy Plútó-trigon biztosítja a regenerálódást alváskor. Délelőtt egy Mars-kvadrát élessé teheti nyelvünket - tartsuk féken. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5518092030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása