Asztrotitkok

Fényszögek és Nap az Oroszlánban - 2021.07.20.-2021.07.22.

2021. július 19. - Jurancsik Eszter

Július 20-án Merkúr-Uránusz szextil várható, amely néhány nap jó időszak arra, hogy új dolgokat és embereket ismerj meg, érdeklődésed is felélénkül különböző témák iránt. Tipikus fényszöge például az asztrológiának. Új megoldásokat találhatsz régi problémákra, amelyek eddig talán fejfájást okoztak. Ha teheted, szakadj ki a rutinból, szórakozz, kapcsolj ki.

22-én Vénusz/Jupiter szembenállás lesz, amely kiélezi a szerelemmel kapcsolatos problémákat, a kapcsolati vitákat és a pénzügyeket is. Tisztázhatóak a félreértések mint magánéleti, mind üzleti vonalon. Párkapcsolatokban a felesleges viszálykeltés helyett inkább szervezzünk közs programokat, a pénzzel pedig ajánlatos óvatosan bánni.

Szintén 22-én a Nap belép saját jegyébe, az Oroszlánba, magyar idő szerint 14:27-kor.

radix_1_65.jpeg

A Nap a cselekvő én és a lerombolhatatlan öntudat, az Oroszlán pedig fix jel. Tisztábban láthatjuk önmagunkat, a terveinket, az utat magunk előtt. A Nap az Oroszlánban mindig megmutatja, hogyan tudjuk uralni sorsunkat. Magasabb fokozatra kapcsol a szenvedély, a vágy, hogy valami maradandót alkossunk, a jegy kreatív természete pedig lehetőséget ad arra, hogy ezeket ki is próbáljuk.

A Hold 20-án nem üresjáratos. Fényszögei: kvadrát a Vénusszal (vigyázzunk a túlzásba vitt evéssel-ivással, érzelmi drámával), kvadrát a Jupiterrel (kerüljük az arrogáns viselkedést), szextil a Szaturnusszal (kötelességek teljesítése). 21-én a Nyilasban halad, fényszögek: kvadrát a Neptunusszal (jobb elfelejteni erre a napra az alkoholt, drogokat és próbáljunk meg fél lábbal a földön maradni), trigon a Marssal (lelki erő), trigon a Vénusszal (otthoni dolgok rendezése, szerelmi dolgok megoldása), szextil a Jupiterrel (másokkal szembeni megértés). 22-én, 00:25-kor üresjáratban lesz, de 00:36-kor ez véget is ér, belép a Bakba. Fényszögek ezen a napon: trigon az Uránusszal (barátokkal való programok, szokatlan megoldások munkádban), szembenállás a Merkúrral (kerüljük a hirtelen érzelmi reakciókat).

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5216632932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása