Asztrotitkok

Skorpió-Nap és problémafeltáró fényszögek: 2020.10.23.

2020. október 22. - Jurancsik Eszter

VÉNUSZ/PLÚTÓ TRIGON

Bepontosodott a Szűz-Vénusz és a Bak-Plútó trigonja. A párkapcsolatokban, házasságokban a mélyebb szinten történő megélések igénye megnő, és ezt használjuk is ki bátran! Mind a tisztázó beszélgetésekben (Szűz), mind a közös célokban (Bak), mind az érzékiség témájában (Vénusz) és mind a kapcsolati megújulásban (Plútó) könnyedén vehetjük az esetleges akadályokat, ugyanis belső erőnk megsokszorozódik e fényszög által. A Vénusz még mindig az Oroszlán csillagkép nemzőszervei alatt halad, tehát a szenvedély kreatívan történő felizzítása is sikerrel jár, de művészi vonalon is remekelhetünk. Az elkövetkező 5 nap a lehető legtermékenyebb talajt adja meg mindezekhez. 

VÉNUSZ/ÉSZAKI HOLDCSOMÓ KVADRÁT

22-ével egzakt a kvadrát a Vénusz és az Északi Holdcsomó között. Kiváló alkalom a párkapcsolati problémák rendezéséhez, illetve megláthatjuk, merre tart a kapcsolat. Különösen a nők számára hoz feladatot e fényszög; most a legtöbb lehetőség, megoldás a mi kezünkben van, hogy rendet tegyünk kapcsolatunkban. 

NAP/LILITH SZEMBENÁLLÁS

Nőknél feltérképezhetőek az apával/férfiakkal való problémák gyökerei, amelyhez főleg a Skorpió-Nap adja meg a löketet, hiszen rávilágít a gondokra, azok természetére. Félelmek, fóbiák tudat alatt rejtőző okai hozhatók felszínre.

NAP A SKORPIÓBAN

okok.jpeg

Október 23-nak kétségtelenül legfontosabb asztrológiai eseménye, hogy a  Nap belép a Skorpió jelbe. A lélek egyre inkább befelé fordul, fix, vizes jelként pedig az érzelmi biztonság megteremtésének igénye válik hangsúlyossá. A Nap e plútói jel vendégszeretetét élvezve lelkünk legsötétebb bugyrait is bejárja, felszínre hozva mindazt, amitől félünk. A leginkább hatásos módszer és önismereti munka ebben az időszakban, ha veszünk egy mély levegőt és elmerülünk önmagunkban. Mondd ki, amitől félsz. Mondd ki, amit akarsz. Amire pedig már nincs szükséged, hagyd, hogy menjen. Mindez katartikus élmény lesz, de ugyanakkor felszabadító. A Skorpió nem éri be félmegoldásokkal, semmit nem csinál fél szívvel. Vagy csinálod, vagy nem! Erről (is) szól a Skorpió időszaka. Csillagképileg a Szűz lábánál jár a Nap ekkor - vagy lépsz, vagy nem!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6816253878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása