Asztrotitkok

Karmikus sebek tisztítása: Merkúr-Chiron kvadrát - 2020.07.17.

2020. július 16. - Jurancsik Eszter

A Rákban járó Merkúr kvadráttal érinti a Kosban járó Chiront, amely hatás kb. 10 napig érezhető lesz. Ha az elmúlt napokban felszínre törtek gyerekkori emlékeid, keserves pillanataid, nem véletlen. A Merkúr kapcsolódik a gyermekkorhoz, gyermekekhez, a Rák pedig a múlthoz. A Chiron a karmikus sérülésekhez, amelyek nemcsak az előző életekből származnak, hanem a mostaniból is. A Kos pedig a tűz elemével ezeket az érzéseket sokszorosára hevíti.

img_8095.jpg

Bármikor dönthetsz úgy, hogy leteszed ezeket a terheket, de az elkövetkező 10 nap különösen alkalmas erre. Tapasztaltál az elmúlt napokban idegrendszeri túlterheltséget, egyensúlyzavarokat, gyomorbántalmakat, hányingert, hányást, a bélmozgásod megváltozását, savasságot vagy éppen -ha nő vagy- fájdalmat a méhed, petefészkeid körül? Értek kisebb balesetek? Mind-mind jelek, hogy valamit eltemettél magadban, ami jó lenne, ha felszínre jönne. Menj vissza a gyermekkorodba! Érdemes meditációs úton ezt megtenni, ha nem spontán jönnek a képek (nekem pl. sokszor teljesen váratlanul érkeznek). Ha megvan -és érezni fogod, ha megvan- a dolog, ami a mai napig fájdalommal tölt el, menj bele az érzésbe, mint azt sokszor írtam hasonló témákban. Szőröstől-bőröstől. Éld át újra. Bocsáss meg mindenkinek, Magadnak is, majd írd át a sztorit, ahogy Neked tetszik. Ezután gyere vissza. Ha kell, ismételd meg többször nyugodtan. 

rose_galaxy_meditation.jpg

Hasznos lehet az írás is. Akár csak egy konkrét élményt írsz ki Magadból, akár napló-vagy blogírásra adod a fejed, rendkívül hasznos lehet számodra. Ezzel is megszabadulsz egy adag negatív minőségtől. 

Égbolti értelemben a Merkúr még mindig Castornál, a halandó ikernél halad, mutatva a halandó, idejét múlt dolgokkal való leszámolást, alatta a Betelgeuse, Orion válla, azaz önmagunk, való, igaz énünk felvállalása. A Chiron a Cetet érinti, vagyis a belső, megtisztító folyamatok, amelyek kimossák a karmikus fájdalmakat, elkerülhetetlenné válnak.

A Hold találkozik a Vénusszal az Ikrek jegyében, amely alkalmat ad a párkapcsolati viták rendezésére az Ikrek által képviselt tiszta, nyílt kommunikáció segítségével.

6a0105371bb32c970b01a73da969d3970d.jpg

A két égitest a Tejút előtt, a Bika szarvainál látható, vagyis, mielőtt az Istenek Útjára lépünk, a kapcsolatrendszerezés is szükséges.

Áldás!

Képek: saját (1), Pinterest (2) és EPOD (3)

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2716009714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása