Asztrotitkok

2020.03.30. - Hétfő: Mars a Vízöntőben

Individuum és stabilitás

2020. március 29. - Jurancsik Eszter

Hétfőn hajnalban még mindig az Ikrek jelben jár a Hold, a Bika csillagkép szemei között, ekkortájt látott álmaink saját minőségeinkre világítanak rá, de a bennünk rejlő erőt is megmutatják. A Bika szemei a Tejútra néznek, mi is könnyebben érzékeljük a Fentiek jelenlétét. Égi szomszédunk alatt az Eridanus kanyarulata látható, amely ismét a sorsfordítás lehetőségére hívja fel a figyelmet. Ha tehetjük, ébredés után meditáljunk, még ha csak pár perc is áll rendelkezésünkre. 

yogachakras.jpg

Ekkortájt pontosodik be kvadrátja a Merkúrral, amely égistet a Halak jelben, a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban rója égi útját. A legfontosabb témája e fényszögnek a magunkkal szembeni őszinteség. Most, hogy többen otthonunkban tartózkodunk, itt az ideje a mély önvizsgálatoknak. Ki mered mondani az igazat saját Magadnak? Csak így tudod megtisztítani a jövődet. A Hold Halak-Neptunusszal való kvadrátja pedig a bennünk esetlegesen jelen lévő kaotikus érzések helyre tételében segít, feltéve, ha már a fent említett őszinteség -magunkkal szemben- jelen van. A Neptunusz alatt ott ragyognak a Szobrász csillagai, amely pont ezeket a lehúzó minőségeket segít lefaragni. 

Sokan érzünk mostanában késztetést a megtisztulásra, íme, itt a lehetőség!

Továbbra is tart a Bika-Vénusz trigonja a Bak-Marssal, Jupiterrel és Plútóval. Folytatódik az önlegyőzés a gyakorlatban, érdemes testmozgást végezni, ezt otthonodban is megteheted például erősítő gyakorlatok vagy jóga formájában, bár egy fél óra séta egy nem forgalmas helyen még jobb. Az önlegyőzés (Mars) kellő bölcsességgel ruház fel mintegy plusz ajándékként (Jupiter), amely elhozza a minőségi változásokat az életünkbe (Plútó).

A délutáni órák a kapcsolati viták rendezésének kedvez (nemcsak párkapcsolati értelemben)!

Este, 21:43-kor a Mars belép a Vízöntő jegyébe, a Sas csillagkép alatt. Előtérbe kerül az individuum, az új utak kirpóbálása céljaink felé haladva, amely egy sor új és értékes tapasztalattal gazdagíthat bennünket.

mars-in-aquarius.jpg

Ezt az új, friss energiát rombolás helyett építésre használjuk, a strukturáltság elérésében pedig a Szaturnusszal való együttállása segít minket. Az indiai rendszer szerint a Mars jegyváltása az Uttara Sadha nevű, Nap-jellegű holdházban történik meg; a szanszkrit kifejezés "kései siker"-t jelent. Amit most elkezdünk, lassan fog beérni, de biztos alapot ad, valamint kellő mennyiségű erőt a küzdelmekhez. A Nap-jelleg pedig fényt gyújt előttünk az úton, mint egy lámpás.

Áldás!

Kép: Pinterest. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7315570786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása