Asztrotitkok

Telihold a Vízöntőben: a legigazabb verziód/2023.08.01.

2023. július 29. - Jurancsik Eszter

photo-1603366615917-1fa6dad5c4fa.jpg

Augusztus 1-jén, 20:30-kor lesz Telihold a Vízöntő 9. fokán. Te mered vállalni saját magad...?

A mai társadalom úgy van felépítve, hogy nem fogadja el az egyediséget és az egyéniséget. A világ tele van vonalkódozott emberekkel, de miért is? Mert a társadalom és a trendek megkövetelik tőlük, hogy alkalmazkodjanak. Gondolj csak bele! Nem lehet egy filmet végignézni úgy, hogy minimum két reklámblokk ne legyen benne. Akár a tévéden, akár valamelyik videómegosztó portálon nézel filmet, garantált a manipulatív háttérrel átitatott tukmálás. Vedd meg ezt, vedd meg azt, ha nem ezt a terméket használod, nem ezt az ételt eszed, nem vagy menő, lúzer vagy.

Nem is tudjátok, hány ember szenved attól, hogy egy társadalmilag elfogadott álarc mögé bújik, csak hogy tartozhasson egy közösséghez és trendinek, jó arcnak lássák. Gyakorlatilag így nő fel az ember, és hiába ordít a szeméből a kétségbeesés, hogy ő nem az, akinek mutatja magát, nem teheti meg, hogy csak úgy ledobja a maszkot - hiszen így kiesik abból a körből, ahol elfogadtatta magát a hamis szerep által.

A Vízöntő a zodiákus legnonkonformistább jegye, aki már csak azért sem áll be a sorba. Magasról szarik arra, hogy ki mit gondol róla, a tipikus Vízöntő-hangsúlyos szülötteken ez már kilométerekről látszik. Az sem érdekli, ha emiatt megszólják, ő konokul járja a saját maga által járhatónak tartott utat, és ehhez nincs szüksége mások jóváhagyására.

5cbb7b9f9227e6235fd1b794650450ad.jpg

A Teliholdak a végről és a leválásról (is) szólnak. A Vízöntő-Telihold arra sarkall, hogy megkérdezd magadtól: milyen mintáktól nem tudsz szabadulni? És honnan jönnek ezek? Elnyomod-e a saját, valódi énedet, csak hogy mások ne köpködjenek le? Ezekre a kérdésekre csak Te tudhatod a választ.

A mély önvizsgálat szükségességét jelzi a Mikroszkóp csillagkép, amely felett a Telihold létrejön. A Hold és a Jupiter között ott egy kvadrát, ami mutatja, hogy ezekre a kérdésekre lehet, hogy csak nehezen tudsz válaszolni, de ha magadba nézel, menni fog. Égi kísérőnk szextilje a Medium Coeli-vel pedig mutatja az utat, ami a valódi önmagad és valódi céljaid felé visz téged. Személyes képletedben A Vízöntő házad témáiban lesz mindennek aktualitása, illetve nézd meg, hogy áll-e planéta a Vízöntő 9. és 15. foka között. Ha igen, a Telihold itt rendkívüli erővel érezteti hatását. 

Az indiai rendszerben a Telihold a Sravana holdházat érinti. Ez a terület segít abban, hogy úgy lépj életed színpadára, mint a saját, igaz verziód. A holdház erőteljesen kapcsolódik még a sámánizmushoz és a meditációhoz is - ezek gyakorlása is segíthet, hogy rálelj az utadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1418181791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása