Asztrotitkok

Előrejelzés a 12. hétre - 2024.03.18.-24.

2024. március 17. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig3_39_1.jpg

Folytatódik a Nap és a Neptunusz együttállása, amely 24-én, azaz vasárnap oldódik ki - erről ITT olvashattatok bővebben.

Szerdán, budapesti idő szerint 04:06-kor a Nap a Kos jegyébe lép, ezzel elkezdődik egy újabb asztrológiai újév - sok boldogságot minden kedves követőmnek!

Míg a Halak-időszak a pihenésé és az erőgyűjtésé volt, a Kos ideje a cselekvésről szól, az új kezdetekről és a teremtésről. Ami a Halak-időszakban a lélek szintjén érlelődött, az most kirobban a való világba, szárba szökkentve a vágyakat. Amely projekted eddig pihenőpályára kényszerült, most újból erőre kap és beletolhatjuk a marsikus erőt. Most tedd meg az első lépéseket, bármi is legyen szíved vágya, az akadályok elhárulnak és bátran nyomulhatsz előre. 

A csütörtökön aktiválódó Nap/Plútó szextil megadja az erőt ahhoz, hogy az erőt a megfelelő dolgokba irányítsuk, előkészítve a terepet a metamorfózishoz. Lehetőséget biztosít arra is, hogy azon dolgokat, amelyek nyugtalanítanak, megoldhassuk. Saját Magad segítőjévé válsz.

Ugyanezen a napon esedékes a Vénusz és a Szaturnusz együttállása a Halakban, annak 12. fokán. Ez az időszak a személyes, a spirituális és a kapcsolati fejlődésé, amely alkalmakat biztosít arra, hogy tovább erősítsük elköteleződésünket a számunkra legfontosabb dolgok felé. Ez idő alatt lehetőségünk lesz átgondolni, hogy mit is szeretnénk megszilárdítani az életünkben. 

anyconv_com_oig4_58.jpg

Szerelmi területen lehetséges, hogy nézetkülönbségek jelentkeznek a párkapcsolatokban és házasságokban, különösen azoknál, akik már régóta vannak együtt párjukkal. Nehézséget okozhat a szeretet, a szerelem kifejezése, amit lehet, hogy társunk ridegségként érzékel. Szerencsére minden feladatban ott a megoldóképlet - ez esetben átbeszélni, hogy ki mit vár a kapcsolattól, és hozni egy olyan döntést, amely mindenki számára kedvező. 

23-án, szombaton a Mars a Halakba lép. Egy tüzes bolygó vizes jelben igencsak mély és intenzív lelki életet mutat, a Neptunusz által uralt Halakban pedig különösen érvényes ez. Elképzelhető, hogy az aktív cselekvés most kissé háttérbe kerül, ugyanakkor a spirituális és együttérző oldalunk felerősödik. A célokért ilyenkor passzívabb módon küzdünk, nem buldózerként. Tagathatatlan előnye ennek a Mars-pozíciónak, hogy az ebben az időszakban született tervek a Kos-Mars idején szárba szökkennek és a Bika-Mars idejére már az első eredmények is megérkeznek. 

Személyes szinten a Kos jelben kezdődő horoszkópházad témáival színezi a Halak-házadat. Ha nem tudod, melyik házad melyik jelben kezdődik, a Regiomontanus vagy Placidus demo szoftverekkel egy perc alatt megállapíthatod!

A kellemes pihenést vasárnap az aznap bepontosodó Vénusz/Jupiter szextil biztosítja, a vasárnapi ebéd után nézzünk filmet, pihenjünk, találkozzunk a számunkra kedves emberekkel. Pároknál felerősödhetnek a szexuális energiák, a művészeknek megjön az ihlet, de ha úgy döntesz, hogy csak leheveredsz egy jó film elé egy tábla csokival, az is tökéletes.

A Hold mozgása: 

Hétfő - Hold a Rákban, család, nosztalgia, érzékenyég. Testrészek: gyomor, mellhártya, nőknél a havi ciklus, a petefészkek, a mellek és a méh.

Kedd - 19:52 és 20:33 között üresjárat, ekkor belép az Oroszlánba, büszkeség, kreativitás, alkotás. Testrészek: szív, véredények, a hát felső része.

Szerdán és csütörtökön is az Oroszlánban halad.

Péntek - 07:33 és 08:42 között üresjérat, ekkor a Szűzbe lép, rendszer, részletek, elemzés, tisztítás. Testrészek: hashártya, hasnyálmirigy, vékonybelek, haránt-vastagbél, funkcionálisan a tápanyagok felszívódása.

Szombaton is a Szűzben jár.

Vasárnap 16:48 és 21:38 között üresjárat, ekkor a Mérlegbe lép, kapcsolat, harmóniateremtés, egyensúlykeresés. Testrészek: vesék, mellékvesék, húgyvezeték, húgyhólyag, derék, hát alsó része.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr2818355703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása