Asztrotitkok

Előrelejzés a 32. hétre - 2024.08.05.-08.11.

2024. augusztus 02. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_1123.jpg

A hét a Merkúr retrográd mozgásával indul, ami sokakban aggodalmat kelthet. Azonban fontos megértenünk, hogy ez nem egy negatív jelenség, hanem inkább egy lehetőség az újragondolásra és a belső munkára.

A Merkúr a Szűz 4. fokáról vándorol vissza az Oroszlán 21. fokáig. Ez az út szimbolizálja az önvizsgálat és az önkifejezés közötti egyensúly megteremtését. A Szűz analitikus energiája segít átgondolni dolgainkat, míg az Oroszlán kreatív ereje új perspektívákat nyithat meg előttünk. Kiváló alkalom arra, hogy felülvizsgáljuk és átértékeljük céljainkat, javítsuk kommunikációnkat, befejezzük a régóta húzódó projekteket, és újraértelmezzük kapcsolatainkat. A retrográd Merkúr energiája támogatja mindezt.

Csütörtökig érezhető lesz a Nap és a Merkúr szextilje, amely segíti a tiszta gondolkodást és a hatékony kommunikációt. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy fontos beszélgetéseket folytassunk, kreatív projekteken dolgozzunk, valamint tanuljunk és új ismereteket szerezzünk. Az univerzum most különösen támogatja az intellektuális és kreatív törekvéseinket, így érdemes kihasználni ezt a kedvező időszakot.

A hét közepén, 7-én aktiválódik a Merkúr és a Vénusz együttállása az Oroszlán jegyében. Ez az égi tánc a szeretet és a kommunikáció energiáit egyesíti, esélyt adva arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki önmagunkkal és másokkal. Az Oroszlán tüzessége bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezzük érzéseinket és vágyainkat. Lehetőség adódik, hogy őszintén beszéljünk érzelmeinkről, kreatív módon fejezzük ki szeretetünket, megerősítsük önbecsülésünket, és örömteli, inspiráló tevékenységekbe kezdjünk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918459079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása