Asztrotitkok

Telihold a Bakban - 2023.07.03.

2023. július 01. - Jurancsik Eszter

Július 3-án, 13:37-kor lesz Telihold a Bak jegy 11. fokán. A föld elemmel való munka az utolsó fázishoz érkezett: a Bikában az anyag megtermékenyítése, a Szűzben annak alaposabb megismerése volt a feladat, a mostani lépés pedig nem más, mint túlhaladni ezen! Túlhaladni a matérián és félérni a hegycsúcsra, egyedül, ahogy az igazi bakok is teszik. Nem fél, nem szédül, mert tudja, hogy az alatta lévő szakadék mélyén is ő van, és teste csak hatalmas lénye töredék-része! 

Megjelenik még a sorsfeladat is, a honnan jöttem-hová tartok kérdéskör is. A választ lelkedben (Hold!) találod meg, hiszen a múltból hozott tapasztalatok (Rák-Nap) megvilágítják a lelkedet. Pontosan tudni fogod, merre kell haladnod, a lelked már talán régóta tudja a választ, csak talán Te sem ismerted be Magadnak. Ezúttal azonban muszáj lesz, ha nem szeretnél tovább egy helyben toporogni. 

0701.jpg

A Telihold szembenállása a Merkúrral összezavarhatja az érzéseket és gondolatokat, ám a Jupiter-trigon enyhíti ezt. Örömöt, jó szerencsét hoz, amelyeket a hétköznapi dolgokban is felfedezhetünk. Felerősíti az érzelmeinket, az intuitív képességeket, a képzelőerőt és az álmokat. Könnyebben megérthetjük érzéseinket és könnyebben is oszthatjuk meg őket. 

Az égbolton a Nyilas csillagképben látható a Hold ekkor, égi szomszédunk pedig együtt áll a Nunki csillaggal, amely a csillagképben a nyílvessző - célozd meg az álmaidat! Az indiai rendszerben pedig a Purva Sadha nevű holdház érintett, amely a jövő tervezéséhez kapcsolódik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr1018157600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása