Asztrotitkok

Telihold a Nyilasban - 2023.06.04.

2023. június 02. - Jurancsik Eszter

Vasárnap, 05:42-kor lesz Telihold a Nyilas 13. fokán. A Telihold által feltárulnak a lélek legmélyebb zugai, a Nyilas pedig segít abban, hogy túl a részleteken, a teljes képet láthassuk, legyen szó bármilyen témáról, ami minket foglalkoztat, illetve főleg azon horoszkópházadban, ahol a Nyilas 13. foka látható.

587977-computer-backgrounds.jpg

A Telihold trigonja az Oroszlánban járó Marssal hihetetlenül felerősíti az érzelmeket, amelyeknek kimutatásával sem lesz gond - lévén két tüzes jegy érintett. Mindez magával hozza az intutív erők felszínre törését is, tehát sokkal jobban ráérzünk dolgokra, mint valaha, illetve nyugodtan hallgassunk arra, amit az ösztöneink súgnak - tudni fogjuk, hogy merre és hogyan tovább, bármilyen elakadás is legyen az életünkben. 

Ha az égboltot nézzük, a Telihold a Skorpió csillagkép szívénél, az Antares csillag mellett ragyog. Ami a szívben születik meg, az soha nem lehet hazug! Bátran megélheted szíved vágyait, és a csillag marsi/jupiteri jellegének köszönhetően a lehetőségeket, hogy céljaidat elérd, meg is találod.

Mióta álmodozol dolgokról? Mennyit sóvárogtál céljaid után? Itt az ideje, hogy mindent bevetve valóra váltsd álmaidat.

Az indiai rendszerben a Telihold a Jyeshtha nevű holdházat érinti, amely terület igen szoros kapcsolatban áll a titkok megszerzésével. Ezek a titkok nagy segítségedre lesznek, hogy a szellemi és a fizikai világot összekösd, azaz a vágyakat manifesztálhasd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5918137860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása