Asztrotitkok

Fényszögek és Vízöntő-Vénusz - 2023.01.03.-05.

2023. január 02. - Jurancsik Eszter

Bulikra, baráti összejövetelekre és szerelmi élvezetekre alkalmas hetet hoz a január 9-ig tartó Vénusz/Jupiter szextil. A szerencse is ott ólálkodik körülöttünk, vegyük észre és használjuk ki! Ha nem is lottózol, egy kaparós sorsjegyet érdemes venni. Lehet, hogy ajándékot kapunk vagy segítséget egy olyan dologban, amit egyedül nehezen oldunk meg. Ez is a szerencse egy formája. Bennünket is nagylelkűvé tesz ez az aspektus, de a túlköltekezéssel most is érdemes vigyázni. 

Ha utazást tervezel, különösen külföldre, most kezdd el tervezni, ha pedig egy új kultúra megismerésén gondokodsz, most vágj bele. Üzleti tekintetben is szerencsés együttműködésekre van kilátás.

3-án a Vénusz a levegős Vízöntőbe lép. A párkapcsolatokban nemcsak a szexuális kísérletezéseknek kedvez e bolygóhelyzet, hanem annak is, hogy rájöjjetek: nemcsak egymás kedvesei, de barátai is kell, hogy legyetek. Mivel a Vízöntő szellemi jegy, a tisztázó beszélgetéseket most érdemes megejteni, ahogyan azt is, hogy milyen jövőt képzeltek el együtt.

space-universe-stars-5829.jpg

A most induló kapcsolatok főleg a barátságon alapulnak, ami persze nem azt jelenti, hogy nem lehet érzelmes és szenvedélyes a viszony, hanem inkább arra mutat rá, hogy ti az átlagnál jobban fogjátok érezni ezt a barátom-e a szerelmem-című történetet. 

5-én aktiválódik a Nap/Uránusz trigon, amely felébreszti a bennünk lakozó kalandort, a zsenit. Kedvet kaphatunk kipróbálni új dolgokat, kísérletezni különböző alternatív megoldásokkal - hiszen az Uránusz igen szoros kapcsolatban áll mindennel, ami egy másik, alternatív utat jelent. Személyiségünk olyan oldalát ismerhetjük és mutathatjuk meg, amely nem mindennapi, kicsit furcsa, vagy akár extravagáns. De remek időszak például az asztrológia tanulmányozására is. Hatás: január 12.

A Hold 3-án, 03:44-kor lép az Ikrekbe. Előtérbe kerül a kommunikáció, az interakciók, a kapcsolódás, a mozgás, a szellemiség. Érzékeny testrészek: tüdő, karok, vállak, funkcionálisan a légzés, a mozgás. Hajnalban, nem sokkal a jegybe lépése után a Vénusz-trigon szerelmi álmokat hozhat, reggel szerencsés napkezdést biztosít a Jupiter-szextil. Este a Mars-együttállás növeli a tetterőt.

4-én jelentősebb fényszöge nincs, 5-én hajnalban a Szaturnusz-trigon álmokon világít rá sorsfeladatainkra. 01:07-kor egy Neptunusz-kvadrát következik, amely érdekes álmokat hozhat a hit témájában, majd üresjáratot kezd égi kísérőnk, ez pedig eltart 15:15-ig, amikor is a Hold a Rákba lép. A család, a külső-belső otthon lesznek a fő témák, nosztalgiázós hangulatba kerülhetünk. Érzékeny testrészek: gyomor, mellkas, mellhártya, nyelőcső, nőknél a mellek, a méh és a menstruációs ciklus. Este a Jupiter-kvadrát óva int a túlzott evés-ivástól, mértéktelenségtől, a gyomor és a máj érzékennyé válása miatt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8518016640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása