Asztrotitkok

Fényszögek és Ikrek-Mars - 2022.08.19.-20.

2022. augusztus 18. - Jurancsik Eszter

Jókedvvel és optimizmussal ruház fel a Vénusz és a Jupiter trigonja, emellett bensőségesebbé teszi a kapcsolatokat is. A szerelmeseknek meghitt napokat ígér, akik pedig most ismerkednek, simán találkozhatnak valakivel, akivel az érdeklődés kölcsönös egymás iránt. Üzleti tekintetben előnyös együttműködésekre és szerződésekre van kilátás, tartsuk nyitva a szemünket. Pénz is érkezhet. A fényszög időtartama: augusztus 23.

20-án a Mars belép az Ikrek jegyébe.

maxresdefault_2.jpg

Az elmúlt hetekben úgy érezhettük, kissé megrekedtünk, ám a Bika-Mars mindig felkínálja a "lassan, de biztosan"-elvet. Céljaink lendületet kapnak, mint egy friss szellő, jönnek az ötletek és a tettvágy - hiszen az Ikrek levegős jegy. Fontos azonban, hogy energiánkat ne forgácsoljuk szét, maradjunk fókuszáltak, egyszerre csak egy dologra koncentráljunk. Személyes szinten a Kos és a Skorpió jegyekben kezdődő házaid eseményeivel színezi az Ikrek-házadat. 

A Hold 19-én, azaz pénteken a Bikában jár, amely kitartást kölcsönöz. Érzékeny testrészek: nyak, torok, tarkó, gége, hangszálak, mandulák. Hajnalban a Neptunusz-szextil hozhat szimbólumokkal teli álmokat, reggel a Nap-kvadrát kissé feszültté tehet, azonban a Plútó-trigon hatalmas erőt ad ahhoz, hogy a feszültséget hasznos dolgokba fordítsuk. 13:05-kor egy Mars-együttállást (lelki erő) követően üresjáratot kezd égi szomszédunk, amely 14:06-kor ér véget - ekkor lép az Ikrekbe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4917910929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása