Asztrotitkok

Mars a Halakban, Telihold a Mérlegben - 2022.04.15.-16.

2022. április 14. - Jurancsik Eszter

A Mars 2022. április 15-én, reggel a vizes Halakba lép. Egy tüzes bolygó vizes jelbe kerülése igencsak mély és intenzív lelki életet mutat, a Neptunusz által uralt Halakban pedig különösen érvényes ez. Elképzelhető, hogy az aktív cselekvés most kissé háttérbe szorul, ugyanakkor a spirituális oldalunk felerősödik. Céljainkért ilyenkor passzívabb módon küzdünk, nem nyomulva. Kétségtelen ajándéka ennek a bolygóállásnak, hogy az ebben az időszakban született tervek a Kos-Mars idején szárba szökkennek és a Bika-Mars idejére már az első eredmények is megérkeznek.

mlechnyy-put-noch-zvezdy-4613.jpg

Személyes szinten a Kos jelben kezdődő horoszkópházad témáival színezi a Halak-házadat. Ha nem tudod, melyik házad melyik jelben kezdődik, a Regiomontanus vagy Placidus demo szoftverekkel egy perc alatt megállapíthatod!

2022. április 16-án, magyar idő szerint 20:53-kor Telihold lesz a Mérleg jel 26. fokán. Górcső alá kerülnek a kapcsolatok, a vénuszi uralom alatt létrejövő Telihold pedig segít azokat magasabb szintre emelni vagy a már nem működő kapcsolatokat békével lezárni. A legfontosabb, hogy ne csak a másikhoz (Mérleg) légy őszinte, hanem Magaddal szemben (Kos) is. 

A Telihold fényszögei:

Kapásból itt van egy Plútó-kvadrát, amely extrém és intenzív természetű erőpróbákat és kihívásokat hozhat. A tudatalattiból vulkanikus erővel törnek fel az érzések, amelyeket nemigen lehet elrejteni - igaz, sokan most nem is akarjuk. Ezek okát csakis a Magaddal szembeni őszinteséggel találhatod meg. 

Ugyanakkor a Szaturnusz-trigon segít a nehéz párkapcsolati gondok rendezésében, az otthonnal kapcsolatos gondokban, az idős rokonokkal, szülőkkel való kapcsolatrendezésben, a Mars-trigon pedig hatalmas lelki erőt biztosít.

radix_1_91.jpeg

A Telihold kvinkunxot alkot a Jupiterrel. A kvinkunx olyan fényszög, amely sem elemükben, sem minőségükben, sem polaritásukban nem azonos jegyeket kapcsol össze. Karmafényszög, és olyan lehetőségeket mutat meg, amelyek konfliktusokat idéznek elő, megvalósításuk csak nehezen, kompromisszumok árán lehetséges. A Mérleg és a Halak jegyek összekapcsolódása viszont lehetőséget ad a párkapcsolati dilemmák rendezésére, de saját hitrendszereink átrendeződésére is. Optimizmusod megnőhet, ám koncentráltságra van szükség, hogy ezt egy projektre irányítsuk.

Hogyan hat az egyes jegyekre a Telihold? Ne csak a Nap-jegyedet nézd, hanem az Aszcendensed és a Hold-jegyed is!

Kos: A szerelmi témák megoldása Téged érint leginkább, de az egész világgal való kapcsolatod tisztázhatóvá válik. Bárhogyan is dönts, a szívedre hallgass.

Bika: Figyelj jobban a szervezeted jelzéseire, egészségedre! Most érdemes diétába kezdened, méregtelenítést csinálnod, különösen a vesék, húgyutak tekintetében.

Ikrek: Ha nincs kapcsolatod, sok flörtölési lehetőséggel találkozol, kapcsolatban élőknek meghitt napok jönnek. Ha van gyermeked, próbáld egy kicsit jobban megérteni!

Rák: Otthonodba beköszönt a harmónia, rendezheted kapcsolatod az idősebb rokonokkal, szüleiddel. Csinosítsd a lakásodat, csinálj nagytakarítást!

Oroszlán: Félreértéseket tisztázhatsz és vitás ügyek végére tehetsz pontot. Közvetlen környezetedben is helyreáll a béke, lehet, hogy éppen Te leszel a villámhárító.

Szűz: Pénzügyi kérdésekben számíthatsz mások segítségére, tanácsára. Fontos, hogy csak olyan anyagiakat érintő projektekbe vágj bele, amiben valóban hiszel!

Mérleg: Egész lényed feltölti energiával a Telihold, minden feleslges dolgot kisöpörhetsz az életedből, ami már nem szolgál Téged. Élvezd a sikert, megérdemled!

download20220404140052.png

Skorpió: Mélyebben elmerülhetsz a spirituális témákban, mint eddig, és ez csak előnyödre válik. Énekelj mantrákat, agykontrollozz, meditálj, jógázz! Tested-lelked újjászületik és több energiád lesz.

Nyilas: Rendeződnek a baráti kapcsolataid, ha valamelyikükkel nézeteltérésed volt, most nyugodtan átbeszélhetitek a dolgot. Segítők jönnek a céljaid felé vezető úton.

Bak: Szerencsés fordulatok várhatók a karrieredet illetően. Próbálj higgadt maradni, a kapkodás csak felesleges idegességet és testi panaszokat okozhat. Kitartásod meghozza gyümölcsét!

Vízöntő: Gondolataid cikáznak, mint a villámok, sokszor érzed Magad összezavarodva. Engedd el a rémképeket, mielőtt teljesen kimerülsz. Képbe jöhet külföldi út, esetleg tanulmányokba kezdesz.

Halak: Ha kitartó maradsz, egész életed új alapokra helyezheted és minden tekintetben megjön a siker. Egy régóta húzódó ügy végére teszel pontot - szerencsével. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr3317808061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása