Asztrotitkok

Vénusz/Szaturnusz-együttállás, Merkúr a Kosban - 2022.03.27-.28.

2022. március 26. - Jurancsik Eszter

Március 27-én a Merkúr a tüzes Kosba lép. A gondolatok az álmodozó Halak-Merkúr után kapnak egy kis lendületet, könnyebben és gyorsabban reagálunk és mondjuk ki azt, ami bennünk van. Gyorsabban hozunk meg egyes döntéseket és mozgékonyabbá válunk. Bátrabbá válunk és készek vagyunk új utakat felfedezni. Tisztábban láthatjuk a körülöttünk történő dolgokat, és ennek megfelelően tudunk tiszta döntéseket is hozni.

11004451_1.jpg

A rengeteg ötletet, amely e tranzit ideje alatt jelentkezik, érdemes megjegyezni, hogy majd a Bika-Merkúr ideje alatt a gyakorlatban is megvalósulhassanak. A Merkúr április 11-ig tartózkodik a Kosban.

Március 28-án egzakt a Vénusz és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben. Pénzügyi tekintetben jó, ha visszafogjuk a költekezést, ha pénzzavarban vagy, most megtanulhatsz ügyesen spórolni.

Szerelmi tekintetben lehetséges egy kicsit az érzelmek visszafogottsága, esetleg nézetkülönbségek üthetik fel fejüket a párkapcsolatokban és házasságokban, különösen azoknál, akik már régóta élnek együtt párjukkal. Nehézséget okozhat a szeretet, a szerelem kifejezése, amit lehet, hogy társunk ridegségként érzékel. 

A működőképes kapcsolatok kiállják a próbákat, és még inkább bensőségesebbé válnak a tranzit végére, amely április 4-ig aktív. Az ingatag talajon álló kapcsolatok pedig lehet, hogy most véget érnek. Nem biztos, mert a helyrehozatalra mindig van lehetőség. Csak tőletek függ, mit hoztok ki ebből. 

A Hold 27-én 00:50 és 01:55 között üresjáratos, ekkor belép a Vízöntő jelbe, amely segít egy kicsit a felkavarodott érzelemvilágot helyre tenni. Beszélgess barátaiddal vagy olyan emberekkel, akiknek adsz a tanácsára. Délután a Hold Nappal alkotott szextilje megadja a terepet a dolgok elrendezéséhez. 28-án a hajnali órákban létrejövő Uránusz-kvadrát a jövővel kapcsolatos kétségeidre rávilágító álmokat hozhat, ám a megoldás is rendszerint ott van az ilyen álmokban. Reggel a Mars-együttállás komoly elhatározásokra sarkallhat bennünket, de drámázásra is. Délután a Vénusz-együttállás enyhíti valamelyest az idegességet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr417790206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása