Asztrotitkok

Nap/Jupiter együttállás, Vénusz és Mars a Vízöntőben - 2022.03.05.-06.

2022. március 04. - Jurancsik Eszter

Március 5-ével egzakt a Nap és a Jupiter együttállása a Halakban. A Nap az aktív cselekvés, a Jupiter a kiterjedés, valamint a szerencsés fordulatok.

Ez a kapcsolódás megadja a lehetőséget arra, hogy szerencsésen elintézzük a dolgainkat, ugyanakkor egy sor értékes tapasztalattal, bölcsességgel is gazdagodhatunk. Esély mutatkozik a sikerre is, de fontos, hogy ne szakadjunk el a talajtól és ne költekezzünk feleslegesen. Többet szeretnénk megtapasztalni mindabból, amit a világ kínál, és ez túlkapásokhoz vezethet, figyeljünk erre.

Vasárnap, azaz 6-án szinte egyszerre lép át a Bakból a Vízöntőbe a Vénusz és a Mars: a Mars 07:23-kor, a Vénusz pedig 07:30-kor.

universe-background-1.jpg

A Vízöntőbe lépő Mars a szellemiségre helyezi a hangsúlyt, megmutatva, hogy a tranzit ideje alatt (ez április 14-ig tart) a szellemi erő a leghatásosabb fegyverünk. Kiemeltebb szerepet kapnak a barátságok, a közösségek is, az, hogy össze tudunk-e fogni másokért, ennek kiváló példája az ukrán-orosz háború elől ide menekülő kárpátaljai magyaroknak nyújtott segítség. Képessé válunk olyan eszmék megvalósítására, amely nemcsak a saját életünket teszi jobbá, hanem egy nagyobb közösségét is. Minél többen dolgozunk ezen, annál szélesebb körre terjed ki. 

A Vénusz hét perc különbséggel szintén a Vízöntőben találja magát, és április 5-ig itt tartózkodik. Párkapcsolatban, házasságban élőknek kellemes élményeket ígér, egyedül élőknek pedig érdekes ismertséget, amiből bármi lehet. Töltsünk minél több időt barátainkkal is - ha párt keresel, akár még a baráti társaságodon keressztül is megismerhetsz valakit. Esetleg egy barátoddal a kapcsolat átfordul valami komolyabba... :)

A Hold mozgása:

Március 5-én, szombaton végig a Kosban halad, érzékeny testrészek: fej, arc, érzékszervek, epe, izomzat.

Fényszögei:

12:55-kor Szaturnusz-szextil (józanság, megfontoltság)

20:48-kor Merkúr-szextil (beszélni az érzésekről)

Március 6-án, vasárnap reggel 05:01-kor üresjáratot kezd, majd 09:00-kor a Bikába lép. Érzékeny testrészek: nyak, torok, tarkó, hangszálak, mandulák.

Fényszögei:

09:05-kor kvadrát a Marssal (agresszió féken tartása)

09:06-kor kvadrát a Vénusszal (evés-ivással elővigyázatosság ajánlott)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5417771724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása