Asztrotitkok

Fényszögek, Skorpió-Merkúr és Bak-Vénusz - 2021.11.05.

2021. november 05. - Jurancsik Eszter

Merkúr/Vénusz szextil pontosodik be 5-én, és 14-ig tart ez a kapcsolódás. Remek napok arra, hogy kapcsolatainkat - nemcsak szerelmi kérdésben - rendezzük, előnyös üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki és függőben lévő ügyeinket problémamentesen rendezzük. A párkapcsolatokban, házasságokban megnő az intimitás iránti igény.

A Vénusz belép a Bak jegyébe. Párkapcsolatokban a komoly szándék még nyilvánvalóbbá válik, egyedül élőknek pedig felbukkanhat partner-jelölt, aki komoly, még ha nem is az a kimondottan romantikus típus.

taurus_ruling_planet.jpg

Mindesetre a józan ész legyen most is kéznél. Érdekes ez a bolygóállás, hiszen december közepétől retrográd mozgást végez, amelyről majd egy külön cikk is lesz majd. A hatása azonban már előre érezhető, visszatérhetnek korábbi partnerek, talán komolyabb szándékkal, mint eddig. Jegyváltásakor az Alnasl csillaggal áll együtt a Vénusz, amely a Nyilas csillagkép nyílvesszője - egyértelműsítsd, mit szeretnél a szerelemben. Pénzügyekben ez a tranzit elhozza a valós sikerekre való esélyt.

Később a Merkúr a Skorpióba lép. Az emocionális szűrő, amelyet e vizes jel biztosít, segít megérteni a gondolatokat, érzéseket - mind a magunkét, mind másokét. Ebben a plutonikus jelben a gondolatok hihetetlenül elmélyülnek, illetve remek időszak mágiákra, szertartásokra is. Lerombolhatók a régi hitrendszerek, átalakítható a gondolkodás, a szellemi erő hihetetlen intenzitással működik. Végleges megoldást akarunk minden problémára, nem akarunk semmit fél szívvel végezni. A Skorpió-Merkúr gyógyító gondolatokat, ötleteket is generál - használjuk hát őket.

A Hold 5-én, 17:10-ig a Skorpióban jár, majd ekkor üresjáratba kezd és 6-án, hajnali 1 óra 52 perckor lép a Nyilasba. Fényszögei 5-én: Hold/Neptunusz trigon (erős megérzések), Hold/Jupiter kvadrát (kerüljük a túlzásokat, főleg evés-ivás tekintetében), Hold/Plútó szextil (regeneráló erők). 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6416746706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása