Asztrotitkok

Fényszögek és Skorpió-Mars - 2021.10.29.-2021.10.31.

2021. október 28. - Jurancsik Eszter

Pénteken, azaz 29-én a Nap/Szaturnusz kvadrát próbatételekkel éreztetheti hatását, hajlamosítva a a pesszimista gondolatokra. Úgy érezhetjük, hogy a kötelességek gátolnak minket a célok elérésében, a mindennapok pedig ólómsúllyal nehezednek ránk. Mindezek ellenére fontos, hogy törekedjünk a kötelességek teljesítésére, mert később ezek feltornyosulnak előttünk, amennyiben most nem oldjuk meg őket. Minél előbb nekilátunk a kemény munkának, annál hamarabb letudhatjuk őket.

Ugyanígy nyomás alá kerülhetünk apánk/tekintélyes, befolyással bíró/idősebb személy által. Prés alatt érezhetjük magunkat, de csak november 7-ig kell összeszorítani fogainkat. És segítsétünk is lesz, ami egy

Merkúr/Jupiter trigon, amely 31-én pontosodik be, hogy a fenti nyomasztó kriptahangulatot kissé feloldja, és hozzon pár jó hírt. Amíg a Nap/Szaturnusz által előírt kötelességeket teljesíted, addig terveket is szövögethetsz, még ha most a cselekvés kissé háttérbe is szorul. Tanulásra, ismeretszerzésre jó időszak ez, vizsgázóknak sikert ígér, barátokkal pedig kellemes időtöltést. A kapcsolódás november 6-ig aktív.

30-án, délután a Mars belép egyik uralt jegyébe, a Skorpióba, és egészen december 12-ig tartózkodik itt. Az akaraterő és a koncentrációs készség megnő, a szenvedély pedig úgy tör felszínre, akár egy vulkán.

207e5f1b9117795c9a33fdebc2738fad.jpg

A Kos-Mars időszakában (2020 nyara és 2021 januárja között volt a Kosban a bolygó) sokan szőttünk terveket, retrográdsága miatt pedig fél éven át e jegyben volt a planéta, sokszor úgy voltunk vele, hogy elég volt, el akarjuk élni céljainkat, kész, nem várunk tovább, elfogyott a türelem. A jó hír, hogy azok a tervek, célok, álmok most kapnak termékeny talajt a kivitelezésre. Itt ugyanis az elhatározást szilárd kitartás színezi. Az akadályok leküzdésében kevés bolygóállás hasonlítható ehhez. Azonban az agressziót fékeznünk kell, amíg nem muszáj, ezt tegyük pihenőpályára. Van, amikor ennek is van helye, ezt kell ösztönösen felismerni. Szexuális tekintetben is felfokozódik az aktivitás. 

Személyes horoszkópodban a Kos és a Skorpió házaid témái összefonódnak, energiával töltődnek fel, akadályokat küzdesz le és régi hitrendszereket rombolsz le. 

Az indiai rendszer szerint a Mars ekkor a Szváti, Rahu (Leszálló Holdcsomó) jellegű holdházban tartózkodik, amely régi dolgok, minket nem szolgáló minőségek felszámolását jelképező terület.

A Hold 29-én az Oroszlánban jár. Érzékeny testrészek a szív, az aorta, a véredények, a gerinc és a hát. 30-án 09:04 és 20:09 között üresjáratossá válik, ekkor belép a Szűzbe. A belek és a hasüreg válnak érzékennyé. Fényszögek 30-án: Merkúr-szextil (gondolatok és érzések összehangolásának lehetősége), Jupiter-szembenállás (kerülendők a túlzások), Vénusz-trigon (kellemes időtöltések), majd az üresjárat végével Mars-szextil (lelki erő). 31-én: Nap-szextil (tudat és tudattalan témája, férfi-nő energiák) és Uránusz-trigon (spontaneitás). 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr8216738330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása