Asztrotitkok

Fényszögek, Szűz-Vénusz és Vízöntő-Telihold - 2021.07.24.-2021.07.25.

2021. július 22. - Jurancsik Eszter

Július 24-én Merkúr/Neptunusz trigon lesz. A kreativitás és a fantázia élénkebbé válik, remek napok ezek spiritualitásra, meditációra, önfejlesztésre, művészetekre. Olvassunk, hallgassunk zenét, fotózzunk. Jobban ráérzünk mások gondolataira, érzéseire.

25-én a Merkúr a Plútóval kerül szembenállásba, ami a belső nyugtalanság jelzője, és ez a nyugtalanság nem várt reakciókra késztetheti az embert. Lehet, hogy a legapróbb dolgokra is hevesen reagálunk. Persze, ezt lehet tudatosan is kezelni. Titkok kiderülésének is a fényszöge ez, lásd a most kirobbant Pegasus-botrányt. 

24-én, 04:36-kor lesz Telihold a Vízöntő 1. fokán - de idén két Vízöntő-Telihold is látható, a második majd augusztus 22-én. A 24-én esedékes Telihold a jegy első fokán a legerősebb Vízöntő-energiáknak lesz birtokában. A Telihold mindig egy lezárást mutat. Ez most is képbe jön, de bármi is legyen ennek tárgya, az átalakulás, a transzformáció is végbemegy általa, ugyanis a Hold együtt áll a Plútóval, amely igaz hogy a Bakban jár, de ha 5 fokos orbisszal számolunk, akkor ez igenis együttállás. A lelki emelkedés (Hold) az átalakító erők segítségével (Plútó) következik be. Így egy csomó régi, már nem szolgáló minta, minőség felszámolhatóvá válik, a regenerációs készség pedig ezáltal növekszik. Nagyobb erő áll rendelkezésünkre a sokszor feleslegesnek érzett munkák végrehajtásához is, ám ezek hihetetlen mértékben hajtanak minket előre, a célok felé. 

radix_1_66.jpeg

A Telihold képlete - 2021.07.24., 04:36

További említésre méltó fényszög a Hold-Vénusz kvinkunx. A Vénusz a Szűzben halad 22-től, 24-én kapcsolódik a Teliholdhoz 150°-al. Szűz és Vízöntő. Két jegy, amely sem elemében, sem polaritásában, sem minőségében nem egyezik. A Hold a belső érzelemvilág, a Vénusz a szerelem, de jelzi pénzügyeinket is. A józan gondolkodás és a törődés a kulcs a vitás helyzetek redukálásához és az egyensúly megtalálásához a szerelmi életünkben, pénzügyeiddel kapcsolatban pedig az óvatosság. Koncentráld energiádat egy célra, mint százfelé, így nem forgácsolódik szét. 

A Telihold együtt áll az Altair csillaggal, amely marsi/jupiteri természeténél fogva bátorsággal lát el minket, de kerüljük a veszélyes helyzeteket, legyünk óvatosak. A Vénusz a Regulus csillaggal áll együtt, amely szintén Mars/Jupiter-jellegű, és a Vénusszal igen jól tud együtt dolgozni. Kezükbe vehetjük sorsunkat, ám nem kerülhetjük el az ezzel járó felelősségvállalást sem.

A Szűz-Vénusz hatására mind kapcsolatainkban, mind pénzügyeinkben tisztázás megy végbe, kicsit reálisabban látjuk a dolgokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr9916635464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása