Asztrotitkok

Fényszögek és retrográd Szaturnusz - 2021.05.24.

2021. május 24. - Jurancsik Eszter

24-én a Hold belép a Skorpióba, és estig kvadrátot alkot a Jupiterrel. Legyen e nap kulcsszava a mérték, legyen szó szórakozásról, ételről, alkoholról vagy gyógyszerekről. A májat rendkívül érzékennyé teszi ez az aspektus, lelki szinten pedig kerüljük a felesleges drámát. Este a Szaturnusszal való szextil biztosít gyakorlatiasságot a maradék munkához.

radix_1_54.jpeg

23-án a Szaturnusz hátráló mozgást kezdett a Vízöntő 13. fokán. Évente egyszer az Idő Ura lehetőséget ad arra, hogy a retrográdságot megelőző 12 hónapot átgondoljuk. Eljött az ideje annak, hogy szembenézzünk azokkal a blokkokkal, amelyekről úgy érezzük, visszatartanak attól, hogy végre felelősséget vállaljunk magunkért. Noha ez keményen hangzik, mégsem kell megijedni. Az elkövetkező néhány hónap alapvetően a felülvizsgálat ideje lesz, a Szaturnusz retrográd mozgása pedig segít megvilágítani mindazokat a kis lépéseket, amelyeket megtehetsz, hogy ezután megtaláld a gördülékenyebb utat. Ezenkívül összegezni kell azon dolgokat, amelyeket tovább kívánunk vinni. Mik ezek az életedben? A Szaturnusz csak az időtálló dolgokat viszi tovább. Legyünk alaposak. Október 10-ig retrográd a bolygó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5316570244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása