Asztrotitkok

Előrejelzés a 9. hétre - 2024.02.26.-03.03.

2024. február 25. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig2_7nxui.jpg

Energiával és tetterővel érezteti hatását a hétfői Mars/Jupiter kvadrát, jókora adag lelkesedéssel és optimizmussal megfejelve mindezt. Azonban ne szálljon el velünk a ló, a kockázatvállalást március 1-ig érdemes pihenőpályára küldeni, ahogyan az elhamarkodott cselekedeteket, a túlzásokat és a hittel, politikával kapcsolatos vitákat is. Toljuk ezt az energiát a már elkezdett dolgainkba, építsük tovább azokat.

Szerdán, a délelőtti órákban találkozik a Nap és a Merkúr a Halak 9. fokán, azaz a "Nap szívébe" ül a bolygó - ezt hívják arab eredetű szóval kazimi-nek (arab írásmódja: كاظمي). Mire ad lehetőséget ez a fényszög? Mentális éberséget, gyors felfogást biztosít, valamint olyan felismeréseket hozhat, amelyek alapjaiban képesek dolgokat megváltoztatni, új megvilágításba helyezni. Az interakciók, beszélgetések is sűrűbbé válnak, főleg Halak-témában, illetve személyes szinten azon horoszkópházad témáiban, ahová a Halak jegy 9. foka került. 

anyconv_com_oig4_30.jpg

Ehhez az együttálláshoz csatlakozik a Szaturnusz csütörtökön, amely ezeket a felismeréseket megszilárdítja, ugyanakkor az ezzel kapcsolatos feladatainkra is rámutat. 

Pénteken mind a Nap, mind a Merkúr szextilt alkot a Jupiterrel, amely tovább fokozza a lelkesedést, a nyitottságot és a filozofikus hangulatot, ezeket pedig szívesen osztjuk meg másokkal is, tervezhetjük a jövőt és jó, ha kimozdulunk - amíg tart ez a kellemes, tavaszias idő, töltsünk minél több időt a természetben. 

A vasárnapi Vénusz/Uránusz kvadrát ismételten a korábban szőnyeg alá söpört párkapcsolati témákat veszi elő, akár van kapcsolatod, akár nincs, ezeken érdemes elgondolkodni, különösen, ha van párod és megszaporodtak közöttetek a súrlódások. Kétségek gyötörhetnek saját értékeiddel, tehetségeddel kapcsolatosan, ennek gyökerét viszont sikerrel meglelheted.

A Hold mozgása:

Hétfő08:35 és 15:30 között üresjárat, ekkor a Mérlegbe lép. Kulcsszavak: kapcsolat, harmóniateremtés. Testrészek: derék, vesék, mellékvesék, hólyag, medencecsont.

Kedd: 19:21 és csütörtök 04:09 között üresjárat, ekkor a Skorpióba lép. A szerdai napon tehát végig üresjáratban van a Hold. Kulcsszavak: titok, szenvedély. Testrészek: orr, nemi szervek, húgyutak alsó része, felszálló és leszálló vastagbél, szigmabél, végbél, keresztcsont. Funkcionálisan: salakanyagok kiválasztása.

Szombat: 08:47 és 14:56 között üresjárat, ekkor a Nyilasba lép. Kulcsszavak: ideák, hit. Testrészek: csípő, combok, farrész, máj. Funkcionálisan: szénhidrát-anyagcsere. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4818338967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása