Asztrotitkok

Előrejelzés az 51. hétre - 2023.12.18.-.24.

2023. december 16. - Jurancsik Eszter

anyconv_com_oig_2023-12-01t211041_529_cleanup.jpg

A hétfői Merkúr/Jupiter trigon segít a tanulásban, a gondolatok rendszerezésében és azok nagytakarításában is. A Bak-Merkúr gyakorlatias gondolkodást biztosít, ezt pedig a célok realizálásában kamatoztathatjuk legsikeresebben. Ha úgy érzed, túlgondolsz-túlagyalsz dolgokat, remek megoldás lehet erre a naplóvezetés, a blogírás. Így kiírod magadból a feszültséget, az egyik legjobb terápia túlpörgetett elmére. 

A Skorpióban haladó Vénusz szerdán szemben áll a Bika-Uránusszal. Megnő az esély a vitákra a kapcsolatokban, ezt a higgadt, tárgyilagosságon alapuló és őszinte kommunikáció segíthet kivédeni. Ha párunkkal nézeteltérés támad, ajtócsapkodás helyett a fenti módszert alkalmazzuk. Így nemcsak a problémák kerülnek kibeszélésre, hanem megoldást is könnyebben találunk azokra. Ha egyedül vagy, a mostani időszak inkább a futó kalandoknak kedvez. Még ha villámcsapásszerűen is jön valaki, maradj fél lábbal a földön, elejét véve a csalódásnak, a keserű könnyeknek. 

Merkúr/Szaturnusz szextil lesz csütörtökön, amely aspektus remek alkalmat kínál a tanulásra, a gondolatok elmélyítésére. A retrográd Merkúr miatt, ha szerződést kell aláírnunk vagy komoly döntést hoznunk, járjunk el körültekintően. Ugyanakkor remek mentorai lehetünk nálunk fiatalabbaknak, vagy éppen mi kapunk jó tanácsokat nálunk idősebbektől. 

Pénteken megszületik a Fény, a Nap ugyanis 04:28-kor a Bak jegyébe lép. Innentől kezdve fokozatosan hosszabbak a nappalok, alig észrevehetően, de növekszik a világos órák száma. 

anyconv_com_kecske.jpg

E szaturnuszi jegyben a Nap a kitartó és következetes cselekvés felé fordul, a Bak földies jellegének köszönhetően pedig a lassan, de biztosan elv válik meghatározóvá. Előtérbe kerülnek a gyakorlati dolgok, a tervek kivitelezése, amelyek 2024-ben működőképesek lesznek. Elindulunk a célok felé, és ha kitartóak maradunk, el is érjük azokat. Nézd meg az igazi bakkecskét: egyedül áll a hegytetőn, nem fél, nem szédül. A saját erejéből kapaszkodott fel oda és bátran tekint szét. Pontosan így tegyünk mi is. A félelem blokkolja a tetterőt. Vizsgáld meg az esetleges félelmek okát - rá fogsz jönni, hogy ez egy olyan fal, amit te építettél. És csak te tudod ledönteni...

Csendben haladjunk előre. A kulcsszó itt: csendben. Jobb, ha cselekszünk beszéd helyett. És készüljünk fel a szintlépésre. Jegyváltásakor a Nap együtt áll az Alnasl (gamma Sagittarii) csillaggal, amely a Nyilas csillagkép nyilának hegye és segít a célok eléréséhez szükséges akarat érvényesítésében. 

Az indiai rendszer szerint a Múla, Déli Holdcsomópont-természetű holdház érintett, e terület pedig a szülőktől hozott hitrendszerekkel áll kapcsolatban. Vizsgáld meg, mely hitrendszerek kapcsolódnak a szüleidhez! Amennyiben nyakon csípsz egy korlátozó hiedelmet, most meg is szabadulhatsz tőle.
24-én, Szenteste a Nap/Szaturnusz szextil aktiválódása segít, hogy az ünnepekkel járó gyűrődést bírjuk, kitartást és méltóságot ad. Ha karácsonykor is dolgozol, extra teherbíráshoz jutsz.
A Hold mozgása:
Hétfőn a Hold a Halakban jár.
Kedden 22:03 és 23:47 között üresjárat következik, ekkor a Kosba lép.
Pénteken 03:46 és 03:50 között üresjárat, ekkor belép a Bikába.
Vasárnap 07:39 és 09:15 között lesz üresjárat, ekkor az Ikrek jegyébe lép.

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5518282387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása