Asztrotitkok

Fényszögek, Chiron direkt - 2022.12.24.-26.

2022. december 24. - Jurancsik Eszter

Merkúr/Neptunusz szextil aktiválódott 24-én reggel, amely a gondolkodás és a megérzések szintézisét segíti, de kiválóan alkalmas a művészi énünk megélésére és a minőségi pihenésre is. Álmaidra érdemes odafigyelned, mert rengeteg szimbolikus üzenetet hordozhatnak, jó ötlet álomnaplót vezetni. 

A kapcsolatokban (és nem csak a szerelmi kapcsolatokban) jobban megértetjük magunkat, viszonylag súrlódásmentes karácsonynak nézünk elébe.

Tegnap a Chiron direktbe fordult - július 19-e óta volt retrográd, amely ismét felszínre hozott egy rakás eltemetett dolgot, amelyek életünk korai szakaszából származnak.

owm4oa3hxug58mka7hpvfp.jpg

Meggyötörhették lelkünket e tekintetben az elmúlt hónapok, de most teljes mértékben a jövőnkre kívánunk koncentrálni, ez a vágy pedig már napokkal ezelőtt átvehette az agónia helyét. A sebeket begyógyíthattuk, a fájdalmat bölcsességgé érlelhettük, tapasztalatainkkal pedig másoknak is hatásosan tudunk segíteni, különösen a nálunk fiatalabb korosztálynak. A belső munka hosszú távon mindig kifizetődik, így ha még most szédülten kóválygunk érzelmeink viharos tengerében, jó, ha tudjuk: nemsokára csillapodik ez az érzés.

A Hold 24-én a Bakban jár, gyakorlatiasságot hozva. Érzékeny testrészek: bőr, csontok, fogak, lép. Délután a Vénusz-együttállás kedvez a romantikának, a minőségi időtöltésnek a családdal. Estefele a Merkúr-együttállás meghitt beszélgetések kiváltója lehet, a Neptunusz-szextil pedig felerősíti ezt a számunkra kedves hangulatot. 25-én egy Plútó-együttállás után (renegeráció) 04:10-kor üresjáratot kezd a Hold, amely 08:14-kor ér véget az égitest Vízöntőbe lépésével. Előtérbe kerülnek a barátok, a jövőképünk, az ötleteink. Érzékeny testrészek: lábszár, boka, idegrendszer. Délelőtt egy Jupiter-szextil biztosítja a vidám hangulatot. 

26-án, hajnalban egy Mars-trigon álmok formájában világíthat rá a belső erőnkre. Reggel kerüljük a hirtelen vitákat az Uránusz-kvadrát miatt, 19:19-kor egy Szaturnusz-együttállás (komolyság) után jön egy üresjárat, amely 27-én, 08:34-kor ér véget, ekkor lép a Hold a Halakba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr10018009754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása