Asztrotitkok

Nap/Chiron szextil - 2022.06.06.

2022. június 05. - Jurancsik Eszter

A Nap és a Chiron szextilje hihetetlen gyógyító erőket hoz. A Nap az öntudat, a cselekvő én, a Chiron pedig a sebzett gyógyító, archetípusa a sámán. A kettő közötti kapcsolódás most segíthet végleg felszámolni olyan karmikus sérüléseket, amelyek jó ideje nyomasztottak - ITT már esett szó erről, és most is hasonló témák kerülnek terítékre. Annyi a különbség, hogy itt a szextil fényszög segítő természete megkönnyíti a méregfogak eltávolítását.

360_f_304340154_tmstabhunuhhiiisvnh4vplmowgahmz0.jpg

Mindez úgy mehet végbe, hogy a folyamat során nemcsak Magadat gyógyítod, hanem másokat is. Belső erőforrásaidat könnyen aktiválod és így minden kellemetlen dologtól megszabadulhatsz, ami a lelked nyomja.

A Chiron/Nap kapcsolódásainál gyakran előkerülnek az édesapánkkal való problémák, amelyeket így fel lehet oldani. Mindenképp ajánlható a meditáció, különösképpen, ha édesapád már nincs az élők sorában, vagy nem vagy vele túl jó kapcsolatban. Megláthatod, milyen "beakadások" származnak tőle, és ez hogyan hat a jelenlegi életedre, az öntudatodra, cselekedeidet mennyiben befolyásolja. Az úgynevezett "középső gyerek-szindróma" is jelentkezhet - úgy érezhetted talán mostanában, hogy nem ért meg senki. "Mindenki mást megértenek/mindenki más sikeres, csak engem nem ismernek el." Erre is jó a meditáció, valamint a visszavonulás, hogy meglásd, miből táplálkozik ez az érzés. 

A Hold mozgása:

6-án, 01:12 és 08:21 között üresjáratos, ekkor belép a Szűz jegyébe. Megnőhet az igény a fizikai-lelki takarításra egyaránt. Érzékeny testrész a vékonybél, kerüljük a túl nehéz ételeket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr5417849153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása