Asztrotitkok

Csodák és lehetőségek tárháza: Jupiter/Neptunusz együttállás - 2022.04.12.

2022. április 08. - Jurancsik Eszter

Április 12-én pontosodik be a Jupiter és a Neptunusz együttállása a Halak jegyében, annak 23. fokán. Igen ritka égi esemény ez, amely 12-13 évente következik csak be. Ráadásul most saját jegyükben történik meg az egyesülés (a Jupiter a Nyilas mellett a Halakat is uralja).

jose-g-ortega-castro-sqaadfss6xi-unsplash.jpg

Utoljára 2009 májusában találkozott a két bolygó, egészen pontosan 2009. május 21-én, a Vízöntő jegyében. Gondolj vissza erre az időszakra és idézd fel, milyen sorsdöntő események történtek Veled! Milyen dolgok értek?

Május 21-én pontosodott be akkoriban a két planéta együttállása, másnap, 22-én pedig összejöttem az akkori szerelmemmel, aki sokadik éve a barátom volt már akkor. Vízöntő - barátság, Jupiter/Neptunusz találkozás - égben köttetett szerelem és szerencse. Leírhatatlanul boldog, 23 éves kislány voltam akkor, madarat lehetett volna velem fogatni. Tényleg hatalmas robbanás volt, akkor éreztem először igazán eddig életem során, hogy igenis, szerethető vagyok és méltó vagyok a boldog párkapcsolatra. Igazi jupiteri-neptunuszi ajándék volt. Persze akadtak problémák életem más területein, de minden agonizálásomat tompította ez a szerelem, mint valami orvosság, ami azonnal hat. A párom megingathatatlanul állt mellettem, támogatott, elhalmozott szerelemmel. 3,5 évet töltöttünk együtt és barátsággal váltunk el egymástól (szintén Vízöntős dolog...), sokáig tartottuk a kapcsolatot a szakítás után is, ami a Szaturnusz Skorpióba lépésekor történt meg (Skorpió Napom van).

Most a Halak-házad témáit fogja érinteni ez az esemény. Ha nem tudod, melyik házad kezdődik a Halakban, a Regiomontanus program segítségedre lesz. Bármelyik terület is legyen a Halak-házad és essen bele ennek a jegynek a 23. foka, meghozhatja a gyógyulást a Jupiter és a Neptunusz jelenléte - különösen érvényes ez, ha az adott házban található bolygó, és a két égitest együtt áll vele. A Jupiter tálcán hozza az ajándékod, a Neptunusz pedig feloldja a határokat, a korlátozó hitrendszereket és segít felismerni, hogy mekkora teremtő erő lakozik benned. A Halakban létrejövő Jupiter/Neptunusz együttállás kitárja az kaput a rejtett világok felé, olyan felfedezésekhez, amelyek eddig rejtve voltak előttünk. Ez az energiakapcsolat a spirituális ébredés egyik klasszikus jele is egyébként.

radix_1_90.jpeg

Melyik horoszkópházadat érinti ez a különleges égi esemény? Azt a házadat nézd, ahová a Halak 23. foka esik!

1. ház: Szemléletmódodban talán már készülődött egy ideje a mélyreható változás. Most csúcsosodik ki. Megérzéseid sokkal erőebbé válnak, felismeréseid pedig elvezetnek a boldogsághoz, csak engedd.

2. ház: Lehetőséget kapsz a vágyott bőség elérésére és annak megtartására, de érzékeid is kifinomultabbá válnak. Felfedezhetsz Magadban egy régóta szunnyadó tehetséget, ami csak arra vár, hogy kiszabaduljon a világba.

3. ház: Sok dologban elkezdesz tisztábban látni és megérteni az összefüggéseket. Ha eddig nem tetted, érdemes elkezdened naplót vagy blogot vezetned - később innen meríthetsz erőt és tanulhatsz. Lehetőséged adódik megtanulni valamit, ami már talán évek óta vágyaid tárgyát képezi.

4. ház: Ha költözésen gondolkodsz, megtalálod álmaid otthonát, ami valóban Téged tükröz. Szerephez jutnak az idősebb rokonok, a szülők is. Olyan emlékeket, elraktározott rossz érzéseket gyomlálhatsz ki szívedből, amelyek jó ideje, mint gonosz entitások, nem engedték lelked szabadnak lenni.

5. ház: Szerelmi életedben várhatod a pozitív és szerencsés fordulatokat, a "múzsa csókja" ad erőt mindenhez. Ugyanígy, ha van gyermeked, kapcsolatotok szorosabbá, bensőségesebbé válik. Vállalkozást is sikerrel indíthatsz be, siker koronázhatja minden próbálkozásodat.

6. ház: Jelentős javulás várható egészségedben, talán egy évek óta fennálló panaszt, visszatérő rosszullétes állapotokat számolsz fel. Talán foglalkoztat a teljes életmódváltás is, az alternatív gyógymódok és a rossz szokások letétele. A hétköznapi rutinból is sikerrel szakadsz ki, és olyan munkát találsz, amit szeretsz. Maradj empatikus másokkal, de ne hagyd Magad kihasználni.

7. ház: A már nem működő kapcsolatok békével lezárulnak, a működőképesek pedig még szorosabbá válnak. És ez nemcsak házasságodra, párkapcsolatodra vonatkozik! Remek üzleti partnerekkel és lehetőségekkel találkozhatsz, használd őket ügyesen. Másként látod a világot, mint eddig.

8. ház: A régóta vágyott gyökeres átalakulás nem várat sokáig magára, talán már az elmúlt hetekben is érezted az előszelét, most pedig berobban az életedbe. Alaposan felforgatja a dolgokat, de most könnyen szabadulhatsz meg minden olyan dologtól, ami már nem szolgál Téged. 

9. ház: Külföldi út, munkalehetőség van kilátásban. Talán olyan, amely után már jó ideje vágyakoztál. Távlati terveidbe fektetett munkád első gyümölcseit már most elkezdheted élvezni, de a dicsőség ne szálljon a fejedbe; legyenek újabb és újabb céljaid! Világnézeted is változhat, esetleg egy vallás kezdhet érdekelni.

10. ház: Komoly előremenetelre készülhetsz karrieredet illetően. Úgy érezted, túl sokat áldoztál fel a sikerért, de most láthatod igazán, hogy minden múltbéli könny és fájdalom kifizetődik. Ez vonatkozik a személyes célokra is, nemcsak a hivatásodra. Példamutatásoddal rengeteg ember inspirátorává válhatsz és népszerűségre teszel szert.

11. ház: A barátság az eddigieknél is kiemeltebb szerephez jut. Új barátokat szerzel, vagy éppen egy régebbi, rég látott barát tér vissza az életedbe, akivel valamiért eltávolodtatok egymástól. Vágyaid valóra váltásához is megkapod a segítséget - talán olyan helyről, ahonnan nem is gondoltad volna.

12. ház: A legspirituálisabb helyen történik meg a két égitest egyesülése, amely felfed minden rejtett dolgot előtted, megmagyarázhatatlan véletlenek és egybeesések formájában. Ha spiritualitással kapcsolatos tanulmányokat terveztél, annak most jött el az ideje. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr7017799023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása