Asztrotitkok

Merkúr a Halakban - 2022.03.10.

2022. március 09. - Jurancsik Eszter

Március 10-én, hajnalban a Merkúr a Halak jegyébe lép és március 27-ig marad itt. A hagyományos értelmezés szerint a Halak jegyében száműzetésben van a Merkúr, ám ha siránkozás helyett arra koncentrálunk, hogy a legjobbat hozzuk ki helyzetünkből, nem kell szenvednünk.

A Halak-Merkúr időszakában az elme kinyílik, mint egy virágszirom. Olyan dolgokat láthatunk meg, amelyeket korábban nem, és megérthetjük azt, amit eddig nem. A Halak jegye ugyanis hihetetlen intuícióval ruház fel minket. Sok gondolat túlmutat a szavakon, sokszor érezhetjük azt, hogy szavak nélkül is képessé válunk kommunikálni, ráérezni a másik gondolataira, lelkére. Nincsenek korlátok az elme számára, ha eddig nem meditáltál, érdemes ekkor elkezdened, de ha csak megtanulsz néhány relaxációs, lazító technikát, már az is nagyon jó. 

272699-1600x1066-mercury-pisces-sign.png

Amire figyeljünk, hogy a másik lábunkkal maradjunk a szilárd talajon. Inspirációk tömkelege fog érkezni, de a szilárd talajra szükség van, hogy ezeket meg is valósíthassuk. Írj listát a teendőkről, ha hajlamos vagy a feledékenységre, használd a telefonod emlékeztetőjét, írd fel a naptáradba a fontos dolgokat. 

Élénkebbé válhatnak az álmok és látomás-szerű képek villanhatnak fel homlokunk mögött, ha művész vagy (különösen énekes vagy hangszeren játszol), rengeteg ihlet jöhet számodra, szinte a semmiből. 

Öleld át a kreatív oldalad. Meditálj, alkoss, hallgass a belső hangodra.

Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő horoszkópházaid eseményét viszi a Halak-házadba, színezve ezekkel a témákkal. 

Ha nem ismered a horoszkópod, a Regiomontanus igyenes asztrológiai szoftverrel ez is gyerekjáték.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr4417775484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása