Asztrotitkok

Mars-Jupiter szembenállás, Oroszlán-Merkúr, Vízöntő-Jupiter, Szűz-Mars

2021. július 27. - Jurancsik Eszter

A Mars és a Jupiter kerül szembenállásba egymással 28-án, nem sokkal azelőtt, hogy mindkét bolygó jegyet vált. Ez az időszak felfedi a látóköröd bővítésére tett törekvéseid eredményét. És lehet, hogy többet akarsz elérni, mint amennyit az elméd és a tested elbír, ezért vigyázz, ne vállald túl Magad, mert kimerültség-tünetek jelentkezhetnek. A túlzott irányítási vágy kiélése sem a mostani napok témája, hiszen nagy az esély a súrlódásokra. Mindazonáltal maradj öntudatos és kitartó, és a szerencse is melléd szegődik. Egészség tekintetében érdemes minél több folyadékot fogyasztani, hogy a Jupiterhez kapcsolódó máj munkáját segítsük, sportolás előtt ne feledkezzünk meg a bemelegítésről utána pedig nyújtsunk le, és legyünk elővigyázatosak az éles szerszámokkal. A fényszög augusztus 9-ig aktív.

Szintén e napon a Merkúr belép az Oroszlánba és augusztus 12-ig marad ott. Az ebben az időszakban születő ötletek stabilak, nagyszerűek lehetnek, a kommunikáció a tűz elem miatt lendületesebbé válik, gyakran súrolva az epikusság, drámaiság határát, ha túlzásokba esünk. Személyes horoszkópodban a jegyváltás az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő házaid témáival színezi az Oroszlán-házad témáit.

Ugyanezen a napon a retrográd Jupiter a Halakból visszalép a Vízöntőbe.

tranzit_1_4.jpeg

A Jupiter visszalépése a Vízöntőbe - 2021.07.28., 14:42

Amikor ebbe a jegybe lépett a planéta, sok új ötlettel gazdagodtunk, majd saját jegyében, a Halakban való több, mint két hónapos tartózkodása során pedig reménykedtünk, hogy a segítséget is megkapjuk a kivitelezésükhöz. Most, hogy ismét a Vízöntőbe lép, újabb ötletek jönnek, illetve felmerülhet az eddigiek újragondolása is. Semmit nem kell elkapkodni. Megláthatod, hogy az ötlethalmazból melyek lehetnek működőképesek, és melyek szorulnak esetleges módosításra. A bolygó december 29-én végleg a Halakba lép, addigra pedig már világosan látni fogjuk, merre induljunk.

A Mars szintén 28-án a Szűz jegyébe lép. A Szűz-Mars olyan, mint amikor egy mikroszkópba nézel: a részletekre, a folyamatokra világít rá. A takarítás, az idővel való gazdálkodás és a szervezettség igen komoly energiát igényel, de ha felállítasz egy prioritási sorrendet, akkor nem kell attól tartanod, hogy elveszel a kötelességekben. Személyes horoszkópodban a Kos jelben kezdődő házad energiáival színezi a Szűz-házad témáit.

A Hold július 28-án, 03:12-kor kezdi meg üresjáratát, majd 11:57-kor lép a Kosba. Fényszögei ezen a napon: trigon a Merkúrral (könnyű az együttműködés másokkal, érzéseink könnyebb kifejezése), trigon a Nappal (tudat és tudatalatti könnyű összehangolása, a hangulatok és cselekedetek összhangban vannak egymással), kvinkunx a Vénusszal (kerüljük a túlzott evést-ivást).

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr116639802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása