Asztrotitkok

Aratás és harmónia: Újhold a Mérlegben - 2020.10.16.

2020. október 16. - Jurancsik Eszter

Október 16-án este egzakt a Mérleg-Újhold, a jegy 23. fokán, az égbolton a Szűz csillagkép Spica csillagánál. Égi kísérőnk arca ugyan nem látható, ám ereje annál inkább érezhető. Fizikai teljesítő-képességünk megnő, a levegő elemnek köszönhetően pedig szellemileg is hatékonyabbá válunk. 

radix_1_15.jpeg

A Mérleg a kapcsolatok jegye, felerősíti ezen hatásokat, különösen a párkapcsolatokat, tisztázhatók a vitás helyzetek, sikerrel feloldhatók az ellentétek, a harmóniateremtés, a tiszta kommunikáció ideje ez. Minden más dologban pedig megnő a koncentrációs készség, nagyobb hatásokkal tudunk dolgozni, feladatainkra fókuszálni, minden más kizárásával. 

A Spica csillag érintettsége pedig komoly plusz energiát ad. E csillag a Szűz kalászt tartó keze, amely egyrészt az eredmények learatását mutatja, másrészt a követekező szakaszhoz -amely a célunk felé vezet- kitartást és kreatív energiát.

Az indiai rendszerben az Újhold a Chitra, Mars-jellegű holdházat érinti - e terület megadja az energiát a kapcsolatok rendezéséhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6216241540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása