Asztrotitkok

A Nap trigonjai/Mars, Lilith - 2020.08.15.

2020. augusztus 14. - Jurancsik Eszter

Augusztus 15-én trigon születik az Oroszlán-Nap és a Kos-Lilith között, valamint a Nap és a Mars között. Mindeközben a Mars és a Lilith együtt állnak, erről ITT olvashatsz.

Lilith a női szexualitás felszabadítója, a női energiák megélését segíti elő, egyfajta "lelki újjászületés" által. Lilith a feminin tudás hordozója. Lányok, nők, figyelem! Két tűz-jegyet érintve felszínre hozza a tudat alatt lévő szexuális blokkokat, félelmeket, fóbiákat, zavarokat a férfiakkal és az apával.

lilith.jpg

Most szembenézhetsz ezen területek múltbéli történéseivel, és az elkövetkező napokban ezt fel is oldhatod. Égbolti értelemben a Nap most éri el az Oroszlán csillagképet, egészen pontosan a Regulus csillag alatt látható, amely az Oroszlán Szíve. A szívünkben mindig érezzük, mit kell cselekednünk. Ez tesz minket sebezhetetlenné és legyőzhetetlenné. Járjunk el ebben a témában is így.

Sok lány, asszony érzi mostanság magát frusztráltnak. A Kos-Lilith felkínálja a lehetőséget - éppúgy, mint a bolygók- , hogy aspektusait, helyzetét magasabb szinten éljük meg. A Kosban járó Lilith energiáit fizikai aktivitásba, sportba, mások védelmezésébe lehet legjobban terelni - így az energiatöbblet nem okoz frusztrációt és nem érzed azt, hogy valaki fejébe akarsz húzni egy serpenyőt.

keplet.bmp

A Nap és a Mars trigonja pedig mindkét nem számára könnyítést ad. Bátorságot, kreativitást, akaraterőt és igaz énünk felvállalásának lehetőségét nyújtja számunkra, valamint az önérvényesítést és rengeteg erőt. Használjuk ezt ki!

 

Képek: Pinterest (1), saját (2, Astrosky program screenshot)

A bejegyzés trackback címe:

https://asztrotitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr6716139932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása